luxe vervoer

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid en zoekt u daar nog luxe vervoer voor? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres. Wij hebben het grootste aanbod luxe vervoer van België en Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan hieronder verder.

Luxe vervoer voor iedere gelegenheid

Doordat wij het grootste aanbod luxe vervoer van de Benelux hebben kunt u bij ons terecht voor het huren van voertuigen voor diverse gelegenheden. Het maakt niet uit of u luxe vervoer zoekt voor een zakelijke rit of voor een particuliere rit, voor elke rit hebben wij een passend voertuig. Wij leveren regelmatig luxe vervoer voor de volgende soorten gelegenheden:

Grootste aanbod luxe vervoer van de Benelux!

Zoals hierboven aangegeven hebben wij het grootste aanbod luxe vervoer van de Benelux. Dit zeer uitgebreide aanbod is tot stand gekomen door samenwerkingen met diverse andere limousine verhuur bedrijven. Hieronder vindt u een overzicht van de meest verhuurde voertuigen van limousine-huren.be.

Een complete ervaring met luxe vervoer van Limousine-huren.be

Wij verzorgen niet alleen het vervoer van A naar B, wij verzorgen een complete ervaring. Om deze reden kunt u bij ons chauffeurs verwachten die u helemaal in de watten zullen leggen. Wilt u dat er tijdens de rit hapjes en drankjes verzorgd worden? Dan kunt u een hostess boeken die tijdens de rit de drankjes inschenkt en/of de hapjes uitdeelt. Bij iedere rit is er een standaards assortiment drank (bier, wijn en fris) aanwezig wanneer u kiest voor luxe vervoer van limousine-huren.be. Wilt u andere soorten drank of wilt u wat eten onderweg? Geef dit dan vooraf bij ons aan en wij zorgen dat het voor u klaar staat. De diverse luxe cateringmogelijkheden vindt u op onze cateringlijst. Voor een complete ervaring in luxe vervoer bent u bij limousine-huren.be dus aan het juiste adres!

Luxe vervoer tegen de scherpste prijs

Door onze samenwerkingen met diverse andere limousine verhuur bedrijven kunt u bij ons luxe vervoer huren in de gehele Benelux tegen de scherpste prijs. Onze voertuigen maken namelijk maar weinig lege kilometers doordat deze gestald staan door het hele land. Zoek dus niet verder wanneer u het meest luxe vervoer zoekt tegen de scherpste prijs. 

Beschikbaar in gehele Benelux

U kunt bij ons terecht voor het huren van luxe vervoer in de gehele Benelux. Dus zoekt u een limousine voor uw huwelijksaanzoek in Brussel of zoekt u bijzonder vervoer voor een gala in Antwerpen? Wilt u trouwauto huren voor uw bruiloft in Leuven of zoekt u luxe vervoer voor een personeelsfeest in Oostende? Bij limousine-huren.be bent u voor iedere gelegenheid in iedere plaats binnen de Benelux aan het juiste adres!

Zakelijk luxe vervoer

U kunt bij ons niet alleen luxe vervoer in de vorm van limousines huren, ook zakelijke busjes behoren tot de mogelijkheden. Wij hebben de meest stijlvolle bussen en busjes voor u klaar staan, hiermee kunt u collega's, zakenrelaties of klanten in stijl op laten halen. Een aantal van deze luxe bussen zijn compleet ingericht als kantoorbus. Wanneer u een kantoorbus huurt kunt u de reistijd zo optimaal mogelijk besteden door onderweg te werken, vergaderen en presenteren. Wilt u onderweg liever uitrusten na een zware dag? Ook dat is mogelijk in deze comfortabele bussen.

Luxe vervoer huren?

Bent u overtuigd en heeft u het juiste luxe vervoer bij ons gevonden? Dan kunt u het beste het online offerte formulier in vullen. Op deze manier kunnen wij de beschikbaarheid voor u controleren en een tarief berekenen. Voor overige vragen kunt u het contactformulier invullen. U zult veelal binnen enkele werkdagen een reactie van ons krijgen.

 

 

Wil jij het luxe vervoer voor onze klanten verzorgen? Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld onze vacature autocarchauffeur.

Offerte aanvragen