Wat is de grootste limousine van België?

De grootste limousine van België is de 16 persoons Hummer limousine. Deze grote witte Hummer limousine is de enige 16 persoons limousine die je in België kunt huren. Ben je met een groter gezelschap? Dan kan je hier ook de grootste limousine bussen van België huren, onze grootste limousinebus is geschrikt voor groepen tot wel 50 personen. Bij limousine-huren.be ben je aan het juiste adres voor het huren van de grootste limousine of limousine bussen van België. Dus ben je opzoek naar een grote limousine? Bij ons heb je de keuze uit de volgende opties:

De grootste Hummer limousine van België

Ben jij op zoek naar de grootste Hummer limousine die je in België kunt huren? Dan ben je bij limousine-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk de grootste Hummer limousine van België huren én dit is ook nog eens de langste limousine van België. Dit is de enige 16 persoons limousine die je in België kunt huren, hiernaast kun je enkel 8 persoons limousines huren in België. De witte 16 persoons hummer limousine heeft een stijlvolle uitstraling en is van alle gemakken voorzien.

De grootste Limousine bussen van België

Is de grootste Hummer limousine die in België te huur is alsnog te klein voor jouw gezelschap? Dan kun je bij ons ook kiezen uit twee verschillende limousinebussen. We hebben een limousinebus voor 35 personen en een limousinebus voor 50 personen. Deze stijlvolle luxe bussen beschikken over een totale rondzit en over een scala aan multimedia, waardoor de sfeer in deze bussen is te vergelijken met die van een limousine. Kies je voor het huren van een limousinebus? Dan ben je verzekerd van een onvergetelijke rit!

Offerte aanvragen