Wat is de langste limousine van België?

De langste limousines die je in België kunt vinden, zijn de opvallende Hummer limousines, die een lengte hebben van 10,5 meter. Deze luxueuze voertuigen zijn ideaal voor speciale gelegenheden en evenementen. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke manier om jezelf of je gasten te vervoeren, dan ben je bij Limousine-huren.be aan het juiste adres.

Diverse varianten van de langste limousines van België

Bij Limousine-huren.be heb je de keuze uit verschillende varianten van de 10,5 meter Hummer limousines. Of je nu de voorkeur geeft aan een stijlvolle witte, een opvallende roze, of een moderne Nardo Grey Hummer limousine, wij hebben het allemaal. Maar het meest unieke en opvallende exemplaar is misschien toch wel de witte 16 persoons hummer limousine.

De langste 16 persoons Hummer limousine

Deze witte 16-persoons Hummer limousine is niet alleen de langste, maar ook de grootste limousine van België. Dankzij de verhoogde dakconstructie kunnen maar liefst 16 personen comfortabel plaatsnemen en genieten van de luxe voorzieningen van de limousine. Dit is een unieke kans, aangezien de meeste limousines doorgaans slechts plaats bieden aan 8 personen. Dus, als je een grotere groep wilt vervoeren in stijl en luxe, dan is de witte 16-persoons Hummer limousine van Limousine-huren.be de perfecte keuze voor jou. 

Offerte aanvragen