Limousine-specials

“Limousine Specials, diverse mogelijkheden!”

limousine specials, diverse mogelijkheden

Zoals je kunt zien, biedt het wagenpark een scala aan exclusieve voertuigen die wij verhuren aan de consument. Elke verhuurder probeert de mooiste en meest luxueuse limousines te verhuren, maar limousine-huren.be heeft ook een paar special limousines opgenomen in zijn limousine vloot. Deze worden hieronder uitgebreider beschreven.

  • “The Special Design Limousine – Ltd. Edition”
    • De meest exclusieve limo van Europa. De carrosserie van een Chrysler 300 C voorzien van een groot aantal originele Rolls Roys onderdelen. Een diepdonker blauwe verschijning met een kameleon effect lak. Deze beleving is voor 100% met de hand vervaardigd. Het interieur beschikt over een dubbele champagnebar, multicolour LED verlichting, krachtige audio installatie van ruim 3000 Watt, 3 LCD monitoren, sterrenhemel and many more. Dit is niet zomaar een limorit. Dit is de ultieme beleving. Door de nieuwe Europese regelgeving en de oplevering van deze limousine is er geen jonger model limousine te huur in de Benelux. Door zijn zakelijke uitstraling en romantisch interieur is dit een limousine die u een keer moet hebben meegemaakt.
  • Porsche Cayenne verlengd
    • Parelmoer witte verlengde Porsche, waar er slechts een aantal van zijn gemaakt. Dit is een pareltje en een lust voor het oog. Een van de weinige Porsches die in Europa te huur is. Een uniek design en een interieur met de nodige entertainment mogelijkheden. Laat u verrassen door de mogelijkheden welke dit fantastische voertuig te bieden heeft.
  • Maserati Quatreporte limo (enkel in Saoudi Arabie te huur, misschien oot in Europa)

Wij kunnen uren doorgaan over de exclusieve voertuigen die wij verhuren, maar beelden zeggen meer. Oordeelt u maar zelf. Deze beelden zijn gemaakt door de diverse boekingen die we mochten vervoeren en door diverse medewerkers van ons bedrijf. Heeft u ook beeldmateriaal? Stuur een mail naar info@limousine-huren.be en deel u ervaring met ons.

De diverse voertuigen zijn uitgekozen met de beste zorg! Wij streven ernaar om uw reservering te voorzien van exclusieve voertuigen met de beste service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Foto impressie

[one_half]

huur van limo

[/one_half]

[one_half_last]

Verhuur limousines

[/one_half_last]

[one_half]

een limousine huren

[/one_half]

[one_half_last]

limousine huur

[/one_half_last]

[one_half]

huren limousine

[/one_half]

[one_half_last]

huren limo

[/one_half_last]

[one_half]

01 limo huren

[/one_half]

[one_half_last]

limo gelegenheden

[/one_half_last]

Keer terug naar het wagenpark, klik HIER!