Bekijk hier de limousine specials van limousine-huren.be!

Zoals je kunt zien, biedt het wagenpark een scala aan exclusieve voertuigen die wij verhuren aan de consument. Elke verhuurder probeert de mooiste en meest luxueuse limousines te verhuren, maar limousine-huren.be heeft ook een paar special limousines opgenomen in zijn limousine vloot. Deze worden hieronder uitgebreider beschreven.

  • “The Special Design Limousine – Ltd. Edition”
    • De meest exclusieve limo van Europa. De carrosserie van een Chrysler 300 C voorzien van een groot aantal originele Rolls Roys onderdelen. Een diepdonker blauwe verschijning met een kameleon effect lak. Deze beleving is voor 100% met de hand vervaardigd. Het interieur beschikt over een dubbele champagnebar, multicolour LED verlichting, krachtige audio installatie van ruim 3000 Watt, 3 LCD monitoren, sterrenhemel and many more. Dit is niet zomaar een limorit. Dit is de ultieme beleving. Door de nieuwe Europese regelgeving en de oplevering van deze limousine is er geen jonger model limousine te huur in de Benelux. Door zijn zakelijke uitstraling en romantisch limo interieur is dit een limousine die u een keer moet hebben meegemaakt.
  • Porsche Cayenne verlengd
    • Parelmoer witte verlengde Porsche, waar er slechts een aantal van zijn gemaakt. Dit is een pareltje en een lust voor het oog. Een van de weinige Porsches die in Europa te huur is. Een uniek design en een interieur met de nodige entertainment mogelijkheden. Laat u verrassen door de mogelijkheden welke dit fantastische voertuig te bieden heeft.

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Special Design Limousine huren?

Wilt u onze Special Design Limousine huren of één van onze andere exclusieve voertuigen? Dan raden wij u aan om het online offerteformulier in te vullen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de beschikbaarheid controleren en een offerte voor u op maat maken. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

De diverse voertuigen zijn uitgekozen met de beste zorg! Wij streven ernaar om uw reservering te voorzien van exclusieve voertuigen met de beste service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

 

Keer terug naar het wagenpark, klik HIER!

 
 
Offerte aanvragen