Blog

Zo zet je iemand in het zonnetje met een limousine

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft of gewoon een dag om te vieren, er is iets magisch aan het verrassen van dierbaren met een luxe limousine rit. Het maakt de dag nog specialer en creëert ook herinneringen die een leven lang meegaan. 
Lees verder..

Zo maak je indruk met vervoer naar een gala

Een gala is niet alleen een kans om te schitteren in je beste outfit, maar ook een moment waarop de aankomst een spectaculaire indruk kan maken. Met een rode loper die uitgerold is en publiek dat in afwachting is, is het kiezen van het juiste vervoer een belangrijk onderdeel van het totaalplaatje.
Lees verder..

Van draagkoets tot limousine

Van draagkoets tot limousine verwijst naar de evolutie van vervoermiddelen die worden gebruikt om mensen te verplaatsen. Een draagkoets was een vervoermiddel dat in het verleden werd gebruikt om mensen van de ene plaats naar de andere te vervoeren. 
Lees verder..

Studio Brussel VIPeepshow

Voor een item van Studio Brussel waarvoor een voertuig ter beschikking wordt gesteld, is gekozen voor onze limobus The Reference VIP Lounge. Door de klant is hiervoor gekozen door de mogelijkheden welke deze special de klant te bieden heeft.
Lees verder..

Het vergeten kind, partybus in stijl!!

Het Vergeten Kind organiseert elk jaar iets bijzonders voor kinderen uit opvangtehuizen en andere opvanglocaties. Dit jaar heeft partybus.nl het vervoer op zich genomen naar een van de vele bijzondere locaties. Bij een speciale locatie hoort natuurlijk een bijzondere bus.
Lees verder..

Onze partybus te gast bij Utopia!

Het gebeurt regelmatig dat limousine bus The Experience ingezet wordt als partybus. Zo ook voor het Nederlandse TV programma Utopia. In deze serie gaan 15 verschillende mensen bouwen aan de ideale samenleving.
Lees verder..

Offerte aanvragen