Limousine Luik

Limousine Luik, een limousine huren voor een onvergetelijke beleving. Wie wil dat niet? Rondrijden in een limo een mooie stad als Luik is iets wat niet iedereen zomaar doet. Toch hebben wij al heel veel mensen blij kunnen maken met een goed verzorgde dag in een limousine naar keuze. Ons wagenpark is groot, wij hebben de meest bijzondere limousines van Europa, zelfs de meest luxueuze in hun soort. Heeft u altijd al als een VIP een dagje in luxe willen doorbrengen? Huur dan een limo bij limousine.nl. U zult een heel bijzondere dag beleven!

Limousine Luik, de mogelijkheden

Stel u eens voor dat u een limousine huurt die u naar alle mooie plekjes in Luik brengt. U wordt in de ochtend opgehaald door een privé chauffeur. Als u dat wilt, halen wij nog andere mensen op, bijvoorbeeld vrienden of familie. Vervolgens rijden wij naar de Sint-Pauluskathedraal en kunt u daar de bijzondere schatkamer zien, om vervolgens in het Place Saint Lambert uw ogen uit te kijken bij de archeologische vondsten. Wilt u een boottochtje maken op de Maas? Limousine Luik brengt u graag naar de Sarcelle IV. Als u wilt, rijdt limousine Luik daarna door naar de Heuvels van Citadel, waar u heerlijk kunt wandelen.

Wilt u liever een limousine huren in Luik voor vrienden of familie? Ook dat kan uiteraard. Limousine Luik regelt zelfs kinderfeestjes en halen jongens of meisjes thuis op om hen de dag van hun leven te bezorgen. Bijvoorbeeld in een Pink Limousine of een Hummer Limousine. U kunt wel begrijpen hoe leuk en stoer ze het vinden plaats te nemen in zo’n luxe limo met hun vriendjes en vriendinnetjes. Wij rijden hen graag rond, maar brengen hen ook graag naar een vooraf afgesproken bestemming, zoals een pretpark, een zwembad, een bowlingbaan of een andere leuke activiteit.

Limousine luik, zakelijk vervoer

Uiteraard kunt u bij limousine Luik ook een limousine huren voor zakelijke doeleinden. Wij verzorgen bijvoorbeeld regelmatig vervoer van bijzondere gasten vanaf Brussel Airport. Zo kunt u een zakelijke relatie even lekker in de watten leggen met een mooie rondrit langs toeristische trekpleisters of een vooraf gekozen bestemming. Wij verzorgen natuurlijk ook andere ritten met een limousine voor bedrijven. Bijvoorbeeld voor een personeelsfeest, als pendeldienst of voor een beurs.

Limousine huren Luik?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van limousine Luik? Vraag een online offerte aan voor een van onze voertuigen. U heeft de keuze uit diverse bijzondere wagens zoals een Hummer Limousine, een Pink Limo of een Chrysler 300C Lambo Gold. Ook verhuren wij stretcher limousines. Daarmee valt u helemaal op! Wilt u meer weten? Wij verzorgen graag een uitgebreide offerte. Geef ons uw wensen aan en u ontvangt binnen een werkdag een verrassend prijsvoorstel.

Ja, ik wil graag een limousine huren in Luik

 

Woont u buiten Luik en wilt u een limousine huren? Wij komen u graag ophalen in Seraing, Ans, Esneux, Herstal, Soumagne, Awans, Flémalle en Neupré. Hiernaast kunnen wij ook uit diverse andere plaatsen in België en Nederland ophalen die verder van Luik afliggen, zoals in Vilvoorde, Turnhout, Dendermonde, Aalst, Antwerpen, Genk of Brasschaat.

 

Bent u op zoek naar bijzonder zakelijk vervoer? Bij Limousine Luik bent u niet alleen aan juiste adres voor het huren van de mooiste limousines, u kunt hier ook terecht voor zakelijk vervoer op maat. Wij hebben luxe bussen en busjes voor u klaar staan waarmee u in stijl uw collega's, zakenrelaties of klanten op kunt laten halen. Een aantal van de bussen zijn compleet ingericht als een office on wheels waardoor het mogelijk is om onderweg te vergaderen, presenteren en werken, maar ook heerlijk ontspannen in deze comfortabele bussen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen