roze limousine huren

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid en wilt u daarvoor een roze limousine huren? Zoek dan niet verder! bij limousine-huren.be hebben wij diverse modellen roze limousines beschikbaar! Er is dus altijd een roze limousine te huur die bij u past! Onze roze limousines zijn onder andere uitermate geschikt voor gala's en vrijgezellenfeesten. Maar ook voor communies of bruiloften worden onze roze limousines regelmatig verhuurd! Benieuwd naar de mogelijkheden van een roze limousine huren? Lees dan hieronder verder!

Roze limousine huren voor diverse gelegenheden

Onze roze limousines worden regelmatig ingezet bij diverse soorten events door de gehele Benelux. Van bruiloft tot gala, met onze roze limousines is het allemaal mogelijk! Doordat wij onze roze limousines door heel België en Nederland gestald hebben staan, rijden onze limousines weinig lege kilometers en kunnen wij onze limousines tegen de scherpste prijs verhuren. Of u nou een limousine wilt huren in Leuven, Antwerpen of Brussel, bij limousine-huren.be is het altijd mogelijk!

Diverse modellen roze limousines

Limousine-huren.be heeft een ruim aanbod aan limousines. U heeft hier niet alleen de keuze uit diverse witte of zwarte limousines, maar u heeft ook de keuze uit meerdere roze limousines. Voor het huidig aanbod roze limousines kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Roze limousine huren met extra's

Wanneer u er voor kiest om bij limousine-huren.be een roze limousine te huren heeft u de keuze uit diverse extra's. Wilt u bijvoorbeeld iets eten of drinken onderweg? Dan kunt u gebruik maken van onze cateringservice. Op de cateringlijst vindt u de diverse mogelijkheden. Zo heeft u bij ons de keuze uit diverse ontbijt, lunch en maaltijd opties, maar ook diverse snacks en dranken. Hiernaast kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een hostess of artiest in te zetten tijdens de reis.

Roze limousine huren?

Wilt u een van onze roze limousines huren voor een gala, vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid? Dan raden wij u aan om het offerteformulier op deze website in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Wij streven erna om binnen één werkdag de offerte naar u te versturen. Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, hiernaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar! Voor vragen over de beschikbaarheid en prijs kunt u het beste het offerteformulier invullen.

Wist u dat u bij limousine-huren.be niet alleen diverse roze limousines kunt huren, maar ook diverse andere voertuigen? Neem eens een kijkje in ons wagenpark, hier vindt u alle voertuigen die u bij ons kunt huren. zoals u hier kunt zien kunt u bij ons twee verschillende limobussen huren, maar ook diverse andere limousines en andere exclusieve voertuigen. Staat het door u gewenste voertuig hier tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij werken namelijk samen met diverse maatschappijen die wellicht het door u gewenste voertuig beschikbaar voor u hebben.

Offerte aanvragen