Roze limousine huren

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid en wilt u daarvoor een roze limousine huren? Zoek dan niet verder! bij limousine-huren.be hebben wij diverse modellen roze limousines beschikbaar! Er is dus altijd een roze limousine te huur die bij u past! Onze roze limousines zijn onder andere uitermate geschikt voor gala's en vrijgezellenfeesten. Maar ook voor communies of bruiloften worden onze roze limousines regelmatig verhuurd! Benieuwd naar de mogelijkheden van een limo huren? Lees dan hieronder verder!

Roze limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 250,00 (indicatief) 
Lengte: 9 meter
Kleur: 🌸 Roze

Lees meer Offerte aanvragen

Roze Hummer limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 750,00 (indicatief) 
Lengte: 10,5 meter
Kleur: 🌸 Roze

Lees meer Offerte aanvragen

Roze limousine huren voor diverse gelegenheden

Onze roze limousines worden regelmatig ingezet bij diverse soorten events door de gehele Benelux. Van bruiloft tot gala, met onze roze limousines is het allemaal mogelijk! Doordat wij onze roze limousines door heel België en Nederland gestald hebben staan, rijden onze limousines weinig lege kilometers en kunnen wij onze limousines tegen de scherpste prijs verhuren. Of u nou een limousine wilt huren in Leuven, Antwerpen, Gent, Genk, Knokke Heist, Sint Niklaas, Brugge, Leuven of Brussel, bij limousine-huren.be is het altijd mogelijk!

Diverse modellen roze limousines

Limousine-huren.be heeft een ruim aanbod aan limousines. U heeft hier niet alleen de keuze uit diverse witte of zwarte limousines, maar u heeft ook de keuze uit meerdere roze limousines. Voor het huidig aanbod roze limousines kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij verhuren standaard roze limousines zoals een roze Chrysler limousine en een roze Lincoln Limousine maar u bent bij ons bijvoorbeeld ook aan het juiste adres voor het huren van een opvallende roze hummer limousine.

Roze Hummer limousine huren

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen kunt u bij limousine-huren.be kiezen uit een ruim aanbod limousines. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook een roze Hummer limousine huren! Met deze roze Hummer limousine zult u zeker opvallen! Een rit om nooit meer te vergeten!

Roze limousine huren met extra's

Wanneer u er voor kiest om bij limousine-huren.be een roze limousine te huren heeft u de keuze uit diverse extra's. Wilt u bijvoorbeeld iets eten of drinken onderweg? Dan kunt u gebruik maken van onze cateringservice. Op de cateringlijst vindt u de diverse mogelijkheden. Zo heeft u bij ons de keuze uit diverse ontbijt, lunch en maaltijd opties, maar ook diverse snacks en dranken. Hiernaast kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een hostess of artiest in te zetten tijdens de reis.

Zelf een limousine besturen

Dat kan ook, of dit nu een roze is of eender welke andere kleur, het goede nieuws is dat je hier geen speciaal rijbewijs voor nodig hebt. Anderzijds is het natuurlijk nog niet zo als je een gewoon auto (B) rijbewijs hebt dat je dan werkelijk een limousine kunt besturen. Hiervoor dien je toch eerst wel een aantal ritjes te rijden onder begeleiding van een ervaren chauffeur. Op de vraag welk rijbewijs je nodig hebt om een limousine te besturen kunnen we dus kort zijn. Rijbewijs B 

Roze limousine huren?

Wilt u een van onze roze limousines huren voor een gala, vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid? Dan raden wij u aan om het offerteformulier op deze website in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Wij streven erna om binnen één werkdag de offerte naar u te versturen. Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, hiernaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar! Voor vragen over de beschikbaarheid en prijs kunt u het beste het offerteformulier invullen.

Grootste aanbod limo's van België!

Wist u dat u bij limousine-huren.be niet alleen diverse roze limousines kunt huren, maar ook diverse andere voertuigen? Neem eens een kijkje in ons wagenpark, hier vindt u alle voertuigen die u bij ons kunt huren. zoals u hier kunt zien kunt u bij ons twee verschillende limobussen huren, maar ook diverse andere limousines en andere exclusieve voertuigen. Staat het door u gewenste voertuig hier tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij werken namelijk samen met diverse maatschappijen die wellicht het door u gewenste voertuig beschikbaar voor u hebben.

Grote limo huren?

Wilde u eigenlijk een roze limousine huren maar is uw groep groter dan 8 personen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als één van de weinige maatschappijen binnen de Benelux kunt u bij ons een 16 persoons limo huren. Onze 16 persoons limo is een opvallende Hummer limousine. Maar ook voor nog grotere groepen hebben wij een bijzondere oplossing, namelijk een limobus! Deze limobus beschikt over bijzondere kenmerken waardoor een rit in dit voertuig een ervaring zal zijn om nooit meer te vergeten! En het fijnste aan deze limobus huren is dat u uw groep niet hoeft op te splitsen over meerdere limo's! Wilt u toch een roze voertuig huren? U kunt onze limousine bus tegen een meerprijs geheel naar wens laten bestickeren!

Offerte aanvragen