Limousine rouwauto

Limousine rouwauto, de laatste eer bewijzen!

limousine rouwauto

Sinds een paar weken kunnen wij u iets unieks aanbieden: “Limousine rouwauto“. De nieuwe wijze om de overledene naar de laatste rustplaats te brengen. Om u deze service te kunnen bieden, zijn meerdere voertuigen omgebouwd tot rouwauto. Voor diverse gebeurtenissen kunnen wij een limo inzetten.

Hieronder vindt u de mogelijkheden van de limousine rouwauto. Een omgebouwde hummer limousine welke kan dienen als rouwvervoer. Hieronder vindt u een kleine impressie van deze vernieuwing.

Limousine rouwauto, een kleine impressie.

[one_half]

Hummer rouwauto zwart

hummer rouwauto wit

[/one_half]

[one_half_last]

rouwauto

volgwagen begrafenis

[/one_half_last]

Naast deze omgebouwde hummer limousine rouwauto beschikt limousine-huren.be over een nachtblauwe chrysler 300C met diverse originele Rolls Royce onderdelen. Deze kan ingezet worden voor het vervoeren van een kinderkistje of als volgwagen in de rouwstoet. De laatste jaren wilt de familie van de nabestaande de overledene op een zo bijzonder mogelijke manier eren. Daarom zijn we tot dit bijzondere concept gekomen.

Het is natuurlijk mogelijk om meerdere volgwagens in te zetten voor deze 01 limo verhuuruiterst verdrietige aangelegenheid. Wij hebben contact met diverse maatschappijen uit de Benelux welke beschikken over een of meerdere zwarte limousines. Ook voor ons is het in sommige gevallen lastig om de juiste limousine aan te bieden, maar niks is onmogelijk.

Of het de wens van de overledene of van de familie is, niks is zo speciaal als de laatste eer te bewijzen in een limousine rouwauto. Compleet anders dan het ouderwetse en nostalgische rouwvervoer dat u via de begrafenisondernemer kunt organiseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze limousine rouwauto? Graag verwijs ik u naar het online offerte formulier voor het samenstellen van deze bijzondere gebeurtenis. Heeft u andere vragen? Middels het contactformulier ontvangt u een antwoord op uw vragen. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om u een op maat gemaakt antwoord toe te sturen. Wij zijn zeer vereerd als wij u kunnen bijstaan tijdens deze speciale nagedachtenis.

Limo Service