rouwvervoer

Zoekt u naar bijzonder vervoer om de laaste eer te bewijzen? Misschien vindt u wel geschikt vervoer bij limousine-huren.be. U kunt hier namelijk diverse rouwauto's en volgwagens huren. De laatste jaren worden onze limousines ook steeds vaker in gezet als rouwvervoer. Gelukkig krijgen we nog steeds niet vaak aanvragen voor rouwvervoer, maar wanneer u bijzonder rouwvervoer zoekt, wat anders is dan het traditionele rouwvervoer, zijn wij u graag van dienst! Wij staan graag voor u klaar om het vervoer te verzorgen voor een speciaal afscheid.

Rouwvervoer op maat

Doordat wij samenwerken met verschillende verhuur maatschappijen in België en Nederland hebben wij een zeer uitgebreid aanbod. Hierdoor is er altijd wel een limousine of exclusief voertuig beschikbaar die aansluit bij het afscheid. Wij hebben diverse modellen beschikbaar in verschillende kleuren. Vaak wordt er bij rouwvervoer aan zwarte klassieke voertuigen gedacht, maar er wordt ook steeds vaker voor witte of zelfs roze voertuigen gekozen. Door het ruime aanbod is er altijd wel een rouwauto of volgwagen beschikbaar die aansluit op de wensen van de overledene en/of nabestaanden.

Het aanbod

Hummer rouwlimousine huren

Wilt u de overledene op een bijzondere manier vervoeren? Onze Hummer rouwlimousine biedt wellicht mogelijkheden. Dit stoere voertuig biedt namelijk niet alleen plaats aan de kist maar ook aan 8 nabestaanden. Met dit voertuig kunt u de overledene dus gezamenlijk naar zijn of haar laatste rustplaats brengen. Gedurende de rit kunt u dan gezamenlijk rouwen en herinneringen ophalen. 

Rouwbus

De nabestaanden rijden vaak allemaal afzonderlijk achter de rouwauto aan. Om samen te rouwen en het verdriet te verwerken is het bij ons mogelijk om een rouwbus te huren. Deze rouwbus is een luxe vipbus met een bijzondere opstelling van de stoelen. De stoelen staan namelijk opgesteld in een totale rondzit waardoor er een intieme sfeer gecreëerd kan worden in de bus. In deze bus kunt u gezamelijk herinneringen ophalen, hierbij kunt u gebruik maken van de aanwezige multimedia. U kunt bijvoorbeeld foto's of filmpjes van de overledene laten zien op de verschillende schermen die in de bus aanwezig zijn. Of u kunt zijn of haar favoriete muziek afspelen middels het professionele geluidssysteem. 

Rouwbus, de eigenschappen

Om het afscheid compleet te maken beschikt de rouwbus over diverse unieke eigenschappen. U zult tijdens de rit van alle gemakken zijn voorzien waardoor u in alle rust gezamenlijk kunt rouwen. Hieronder vindt u een aantal kenmerken van onze vipbus die inzetbaar is als rouwbus:

  • Nachtblauwe kleur
  • Geblindeerde ramen
  • Totale rondzit
  • Afstembare verlichting
  • Meerdere LCD schermen
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • Keukentje met koffieapparaat
  • Minimale bedrijfsreclame

Rouwvervoer huren?

Wilt u bijzonder rouwvervoer huren en heeft u dat bij ons gevonden, bijvoorbeeld de Hummer limousine rouwauto? Dan zijn wij u graag van dienst om de overledene samen met u een laaste eer te bewijzen in stijl. Laat ons uw wensen weten en wij gaan voor u aan de slag om passend rouwvervoer te verzorgen. Wilt u meer weten over de tarieven en beschikbaarheid? Dan kunt u het beste het offerte formulier invullen. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen door het contact formulier in te vullen of door het nummer te bellen wat u tevens op het contact formulier kunt vinden. Wij doen ons best om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Offerte aanvragen