Bent u op zoek naar de perfecte limousine voor deze dag. Zoek niet langer, want u hebt limousine-huren.be gevonden. De maatschappij waar u de meest exclusieve voertuigen kunt huren. Doordat wij samenwerken met een groot aantal limousine verhuur maatschappijen welke gevestigd zijn in diverse standplaatsen in België hebben wij een limo te huur door geheel het land. Een aantal van deze standplaatsen zijn:

Grootste aanbod van België!

Deze verhuurders beschikken over een groot aantal diverse modellen limousines die tot de verbeelding spreken. Deze fantastische voertuigen worden wekelijks nagekeken, in showroomconditie gebracht en weggestuurd voor de volgende trouwerij. Als u een limousine voor uw bruiloft boekt, zijn er tientallen modellen waaruit u kan kiezen. Zoals:

Trouwvervoer, het aanbod:

Deze modellen en meer zijn de limousines waar veelvuldig huur aanvragen voor binnenkomen. Bovenstaande voertuigen zijn in diverse uitvoeringen en kleuren te huur. Onze partners zijn elk op kwaliteit en exclusiviteit uitgekozen.

Een van deze partners is ABC Specials. Een Nederlands bedrijf, gevestigd op de grens, welke beschikt over de 3 meest exclusieve voertuigen van Europa. Een limousine gebouwd op de carrosserie van een Chrysler 300C in combinatie met een groot aantal originele Rolls Royce onderdelen. Een klassieke en zakelijke uitstraling met een romantisch interieur met een tal aan multimedia & entertainment.

Trouwbus huren?

Bij dit bedrijf kunnen we ook terecht voor de 2 meest unieke vipbussen van Europa, welke inzetbaar zijn als volgwagen voor uw bruiloft. Deze twee exemplarische touringcars beschikken over een scala aan multimedia en entertainment, onder andere:

 • 7500 Watt PA audio installatie, zowel binnen als buiten
 • Professionele muziekcomputer
 • Pangolin Lasershow
 • Multicolor LED verlichting
 • Meerdere LED videoschermen
 • Totale rondzit met luxueuse en comfortabele zetels
  • uniek in Europa
 • Mogelijkheid tot plaatsen DJ Booth
 • Cateringmogelijkheden
 • Vuurspuwers op het dak ( The Experience Vipbus)
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten)
 • Wireless Internet Access Point (op aanvraag)
 • Video projectie tunnel (The Experience)
 • and many more

Trouwvervoer, de mogelijkheden...

De mogelijkheden voor trouwvervoer zijn divers. Om een beeld te krijgen van onze voertuigen verwijzen wij u met alle plezier naar het fotoboek. U kunt ook videomateriaal bekijken op deze site om een beter idee te krijgen van de voertuigen die wij zoal verhuren. U kunt ook een afspraak maken met een van onze medewerkers om kennis te maken met onze voertuigen. 

Meer informatie over trouwvervoer?

Wilt u meer informatie over de trouwvervoer in van onze voertuigen? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in. U kunt hier al uw vragen stellen betreffende trouwvervoer. Natuurlijk kunt u ook bellen met een van onze medewerkers op 0031 13 507 7507. Wij staan u graag te woord en trachten altijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor een vrijblijvende offerte en de prijs van onze services verwijzen wij u graag naar het offerteformulier. Veelal heeft u binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte van een of meerdere limousine aanbieders.

Trouwvervoer huren?

Wilt u een limousine huren voor dé dag van uw leven? Wij helpen u graag met het uitkiezen van de meest geschikte limousine voor uw bruiloft! Door ons uitgebreide aanbod is er altijd wel een voertuig bij ons te huur die uw dag compleet maakt! Wilt u bijvoorbeeld samen met uw gasten van de trouwlocatie naar de feestlocatie gebracht worden? Dan kunt u onze unieke grote limousine huren! Deze limobus is met één knop op de druk helemaal aan te passen naar uw wensen! Van vipbus tot karaokebus, met onze limousine bus maakt u een rit om nooit te vergeten.