Limousine huren Hasselt, de ultieme beleving in een limo!

Wilt u een limousine huren in Hasselt voor een bruiloft, een andere bijzondere gelegenheid of om uw zakelijke relaties te laten vervoeren? Bij limousine-huren.be kunt u de meest bijzondere limousines huren tegen een opvallend lage prijs. Wij beschikken over het grootste wagenpark van Europa. Dat betekent dat u altijd een limousine kunt huren die perfect bij de gelegenheid past. Laat u of uw relaties door een privé chauffeur naar de meest bijzondere locaties brengen en een luxueus vervoer op maat verzorgen. U zult een geweldige dag beleven voor uzelf, vrienden, familie of zakelijke relaties.

Limousine huren Hasselt

Heeft u binnenkort een kinderverjaardag te vieren en wilt u graag een leuk partijtje organiseren? Laat dan een roze limousine langsrijden om de kinderen één voor één op te halen, of bijvoorbeeld een zwarte Hummer limousine. Waar u de kinderen ook mee naartoe neemt in de buurt van Hasselt, ze zullen een geweldige tijd beleven. Misschien laat u een rondrit verzorgen in de omgeving of laat u hen afzetten bij een zwembad, kinderparadijs, bioscoop of bowlingbaan. Waar u ook voor kiest, de kinderen zullen er later prachtige herinneringen aan hebben. Zo’n leuk feest met een limousine is geweldig voor zowel jongens als meisjes!

Wilt u een prachtige dag beleven met uw familie of vrienden en een limousine met privé chauffeur huren om u naar mooie plekken in Hasselt te brengen? Wij vervoeren regelmatig mensen naar het Modemuseum Hasselt, het Nationaal Jenever Museum of het Literair Museum. Uiteraard kunt u ook een bijzondere rondrit maken door Hasselt. Bijvoorbeeld langs Het Stadsmuseum, de Abdij van Herkenrode, de Sint Quintinuskathedraal of de Minderbroederskerk. Natuurlijk kunt u ook de kinderen meenemen voor een bijzondere dag uit naar Plopsa Indoor Hasselt. Uw privé chauffeur brengt hen graag en wacht hen ook weer op!

Limousine huren Hasselt?

Welke limousine gaat u huren in Hasselt? Wordt het de zwarte Hummer, een parelwitte trouw limousine of een Rolls Royce Drophead Coupé? Wij hebben vaak ook succes met onze Pink limousine, de stretched Lincoln Town Car of onze Excalibur limousine. Bekijk ons wagenpark, maak een keuze en geef ons door voor welke gelegenheid u een limousine wilt huren in Hasselt. Wij maken binnen een werkdag een offerte voor u op met scherpe prijzen.

Limousine huren Hasselt, stel een offerte samen!!

Woont u niet in Hasselt en wilt u toch een limousine huren? Dat kan uiteraard ook. Wij verhuren regelmatig limousines in Beringen, Genk, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren en Henk-de-Stad. En ook verder bij Hasselt vandaan verhuren wij u graag een limousine, wij zijn namelijk actief door heel Nederland én België. Dus wilt u bijvoorbeeld in onze mooiste limousine opgehaald worden in Antwerpen, Brugge, Brussel, Lier, Sint Niklaas, Heerlen, Zaventem, Vilvoorde, Turnhout of Knokke? Ook dan staan wij graag voor u klaar!

Offerte aanvragen