Limo Brugge, geheel in stijl vervoerd worden, Ontdek het NU!!

Limousine  Brugge is onderdeel van limousine-huren.be. Een website waar verschillende grote limousine verhuur bedrijven uit de Benelux zijn aangesloten. U vult een offerte in voor de huur van een limousine en wij zullen uw offerte aanvraag doorsturen aan alle aangesloten bedrijven. Het kan voorkomen dat u een op maat gemaakt antwoord ontvangt van meerdere limousine aanbieders.

special design limousine

Special Design Limousine

Aantal personen: 9
Prijs: € 250,00 (indicatief) 
Lengte: 9,5 meter
Kleur: 🔵 Donkerblauw

Lees meer Offerte aanvragen

lincoln limo

Lincoln limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 150,00 (indicatief) 
Lengte: 8,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

hummer limo

Witte Hummer limousine

Aantal personen: 14
Prijs: € 350,00 (indicatief)
Lengte: 9,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

zwarte hummer limousine

Zwarte Hummer limousine

Aantal personen: 12
Prijs: € 350,00 (indicatief) 
Lengte: 9,00 meter
Kleur: ⚫ Zwart

Lees meer Offerte aanvragen

16 persoons hummer limousine

16 persoons Hummer limousine

Aantal personen: 16
Prijs: € 750,00 (indicatief) 
Lengte: 10,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

the experience viplounge

Limobus: The Experience VIP Lounge

Aantal personen: 35
Prijs: €1000,00 (indicatief) 
Lengte: 14 meter
Kleur: 🔵 Nachtblauw

Lees meer Offerte aanvragen

reference

Limobus: The Reference VIP Lounge

Aantal personen: 50
Prijs: € 850,00 (indicatief) 
Lengte: 14 meter
Kleur: 🔵 Donkerblauw

Lees meer Offerte aanvragen

roze limousine huren

Roze limousine

Aantal personen: 9
Prijs: € 250,00 (indicatief) 
Lengte: 9 meter
Kleur: 🌸 Roze

Lees meer Offerte aanvragen

roze hummer limousine te huur

Roze Hummer limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 750,00 (indicatief) 
Lengte: 10,5 meter
Kleur: 🌸 Roze

Lees meer Offerte aanvragen

jaguar limo huren

Jaguar limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 275,00 (indicatief) 
Lengte: 9,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

chrysler limo huren

Chrysler limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 250,00 (indicatief) 
Lengte: 9 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

excalibur limousine

Excalibur limousine

Aantal personen: 4 + 1 voorin
Prijs: € 350,00 (indicatief) 
Lengte: 7,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

ford limousine

Ford Excursion Limousine

Aantal personen: 12
Prijs: € 375,00 (indicatief) 
Lengte: 9,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

witte rouwlimousine huren

Witte rouw Hummer limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 850,00 (indicatief) 
Lengte: 9,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

zwarte rouwhummer limousine

Zwarte rouw Hummer limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 850,00 (indicatief) 
Lengte: 9,5 meter
Kleur: ⚫ Zwart

Lees meer Offerte aanvragen

U kunt zelf bepalen wat voor model limousine u wil huren. Om u een kort overzicht te geven van een aantal limo’s die veelvuldig worden gehuurd bij limousine-huren.be

Aanbod van limousine verhuur Brugge

Dit is slechts een beknopt overzicht van de diverse limousines. In de Benelux zijn bovenstaande limousines te huur voor diverse gezelschappen. Er is bijvoorbeeld een Hummer Limo te huur tot maximaal 16 personen. Of wat dacht u van een limousine in de mooie kleur roze  . U kunt het zo gek niet bedenken of wij verhuren het. Het zijn de meest exclusieve voertuigen die in geheel Europa zult vinden.

The Special Design Limousine

The Special Design Limousine is de meest exclusieve en zeldzame limousine die je bij limousine-huren.be kunt huren. Deze limousine is eigendom van ABC Specials BV (= tevens beheerder website) en is voor de fabricage verscheept naar Amerika bij een van de bekendste limousinebouwers van Amerika. Bij dit bedrijf is het exterieur vooral onder handen genomen. Er is op het basismodel een aantal originele Rolls Royce onderdelen toegevoegd om deze exclusiviteit te garanderen en te bieden aan de consument. Het interieur van de diverse limousines hebben verschillende interieur kenmerken:

 • Krachtige audio installatie
 • Moderne Multimedia installatie
 • Sterrenhemel
 • Romantisch interieur
 • Multicolor LED verlichting
 • Meerdere LCD monitoren
 • Luxe champagnebar
 • Lederen interieur
 • soms een gratis flesje bubbels

Het interieur, exterieur en de verbluffende modellen die je bij limousine-huren.be kunt huren, staan garant voor de ultieme beleving. Op het moment dat een limousine van ons komt voorrijden, zal iedereen denken dat The Rolling Stones een bezoekje brengen aan de buurt.

Meer informatie over limousine verhuur Brugge

Voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij u graag naar het contactformulier dat u via deze link kunt invullen. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers op +31 13 507 7507. Voor een vrijblijvende offerte verwijzen wij u graag naar het offerte formulier. Veelal ontvangt u binnen 1 werkdag een op maat gemaakt antwoord.

limousine verhuur Brugge

 

Limo Brugge is gespecialiseerd in het verhuren van speciale voertuigen voor het bezorgen van een onvergetelijke beleving. Een limousine huren of een partybus kan al voor een zeer betaalbare prijs. Waar moet u zoal aan denken;

limo brugge

limo huren brugge

Limo Brugge, de mogelijkheden

 • Hummer limousine, diverse uitvoeringen
 • Excalibur limousine
 • Lincoln Town Car stretched
 • Chrysler 300C, diverse uitvoeringen
 • Amerikaanse classics
 • Exotische sportwagens
 • Limousine bussen
 • Partybussen
 • Vipbussen
 • 8p & 16p vipbusjes
 • en nog veel meer

Wagenpark limousine Brugge

Het wagenpark van limo Brugge is tot stand gekomen door een collectief van meerdere verhuurders. Door deze samenwerking kan er een landelijke dekking worden gegarandeerd wat resulteert in uiterst betaalbare tarieven. Een overzicht van de diverse modellen vindt u in het wagenpark of in de videotheek.

Limo Brugge voor diverse gelegenheden!

Door de jaren heen zien we een toename in aanvragen vanuit de zakelijke markt. Met name door de diversiteit van bovengenoemde eigenschappen. Door diverse bedrijven worden onze voertuigen onder andere ingezet om de klant een onvergetelijke beleving te bezogen. Voor luxe zakelijk vervoer bent u hier dus aan het juiste adres.

Cateringmogelijkheden limo brugge

Limo Brugge biedt tijdens de diverse ritten  catering aan. Wij werken samen met diverse cateraars. Zij hebben zich gespecialiseerd in het verzorgen van culinaire gerechten. Of het nu gaat om kleine hapjes of om een uitgebreide maaltijd of barbecue. Alles is mogelijk. Onze medewerkers doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Staat er iets niet op de cateringlijst, dan kunt u uw wensen en behoeften aangeven. Wij stellen alles in het werk om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden en aan uw wensen tegemoet te komen.

Grote limo huren? Limo Brugge is u graag van dienst!

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen heeft Limo Brugge een zeer uitgebreid wagenpark. U heeft dus ook de keuze uit diverse mogelijkheden. De meeste limousines die te huur zijn zijn geschikt voor groepen tot 8 personen. Maar voor grotere groepen hebben wij ook verschillende mogelijkheden. Zo kunt u hier een limo huren voor groepen tot 16 personen, wanneer u hiervoor kiest zal er een extra grote hummer limo voor komen rijden. Maar ook voor nog grotere groepen kunnen wij het ultieme luxe vervoer regelen. Kies voor één van onze limobussen en er zal een luxe bus voor komen rijden die u een ervaring zal geven alsof u in een limousine zit. Een limobus biedt vele faciliteiten die ervoor zorgen dat de rit een ervaring zal zijn om nooit meer te vergeten!

Limo Brugge huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden van limo Brugge? Wij verwijzen u graag naar het online offerte formulier. Hier kunt u uw reis samenstellen en veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Wij garanderen u een onvergetelijke beleving.

Limousine Brugge, het bedrijf dat speciaal voor u klaar staat om u op bijzondere wijze naar uw gala te brengen. Dan kunt u dit het beste doen bij limousine-huren.be. Wij hebben niet alleen het grootste wagenpark van Europa met veel bijzondere limo’s, maar limousine Brugge hanteert bovendien hele scherpe prijzen. Zo heeft u een fantastische limo tegen een geweldige prijs. Of u nu met vrienden op stap gaat, een familie-uitje heeft of een zakelijke rit wilt reserveren, wij verzorgen uw rit tot in de puntjes. In een stijlvolle wagen met privé chauffeur beleeft u gegarandeerd de dag van uw leven!

Limousine Brugge, de mogelijkheden zijn grenzeloos!

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u graag een limousine huren? Limousine Brugge laat u graag genieten van een onvergetelijke dag! Wilt u een vrijgezellenfeest organiseren voor uw vriendin, zus of nicht? Dan kunt u haar en haar vriendinnen laten ophalen door een stijlvolle limousine met een luxe uitstraling. De privé chauffeur kan u tips geven over leuke bestemmingen, maar uiteraard kunt u ook uw eigen route samenstellen. Misschien heeft u al een paar leuke bestemmingen of plekken in gedachten.

Limousine Brugge heeft de juiste voertuigen in huis om Brugge en omgeving te verkennen en bijzondere bezienswaardigheden te bekijken? Wij rijden u graag rond langs de Begijnhoven, het Belfort, de Sint Salvatorskathedraal, Onze-Lieve-Vrouwekerk en de Grote Markt. Uiteraard brengen wij u ook graag naar het Boudewijn Seapark, het Kasteel van Loppem of Museum Choco Story, Brouwerij De Halve Maan of het Frietmuseum. Tenslotte is Brugge niet alleen leuk voor toeristen. Wij kennen alle bijzondere plekken in de omgeving en bezorgen u graag een leuke dag!

Wilt u een bijzondere limo huren in Brugge? U heeft een grote keuze want ons wagenpark is groot. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Hummer, een Pink Limousine, een Chrysler 300C Lambo Gold of een stretched Lincoln Town Car? Ook voor zakelijke ritten kunt u een bijzondere limousine huren. Wij vervoeren uw relatie graag naar bijzondere trekpleisters in de omgeving van Brugge en laten hem of haar een gedenkwaardige dag beleven.

Limousine huren Brugge?

Bent u enthousiast geworden van de mogelijkheden van limousine Brugge? Wacht niet langer en vraag nu een offerte aan. Geef ons uw wensen door en u ontvangt binnen een werkdag een scherp geprijsd en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor de dag van uw dromen.

Ja, ik wil een limousine huren in Brugge

Woont u in de buurt van Brugge en wilt u ook een limo huren? Dat kan uiteraard ook. Wij halen regelmatig mensen op in Zedelgem, Maldegem, Blankenberge, Knokke-Heist, De Haan en Oostende of de kleinere plaatsen daartussenin.

Limousine Brugge, de extra's

Wij willen onze klanten een rit bezorgen om nooit meer te vergeten. Om deze reden hebben wij ook verschillende opties om uw rit helemaal compleet te maken. Wilt u bijvoorbeeld een hapje eten onderweg? Neem dan een kijkje op onze cateringlijst, hier vindt u de verschillende cateringopties. Verder is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een hostess in te zetten tijdens de rit of u kunt er voor kiezen om een limousine te laten bestickeren. Heeft u hiernaast nog speciale wensen? Aarzel niet en laat het ons weten, niets is te gek. 

Limousine Brugge, het aanbod

Limousine Brugge heeft een zeer ruim aanbod met diverse limousines en andere exclusieve voertuigen. Hierdoor is het mogelijk om voor ieder soort event een geschikte limousine te huren. Dit ruime aanbod is tot stand gekomen door de samenwerking met meerdere limousine verhuur maatschappijen. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gehuurde voertuigen van limousine-huren.be. Het gehele aanbod vindt u in het wagenpark.

Zoals u hierboven kunt zien hebben wij ook verschillende opties voor grotere groepen. De meeste limousine maatschappijen in België en Nederland verhuren enkel limousines die geschikt zijn voor groepen tot 8 personen. Wij hebben zelfs unieke opties voor groepen tot 50 personen! Is uw gezelschap nog groter? Het is natuurlijk ook mogelijk om verschillende voertuigen met elkaar te combineren.

Meer informatie limousine huren Brugge?

Wilt u meer informatie over de diensten van limousine huren Brugge? Heeft u bijvoorbeeld vragen over de tarieven en beschikbaarheid? Dan kunt u het beste het online offerte formulier invullen op de website. Aan de hand van de gegevens die u bij dit formulier invult kunnen wij de beschikbaarheid voor u controleren en een prijs berekenen. Heeft u andere vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contact formulier in te vullen. Hiernaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Offerte aanvragen