Limousine Knokke Heist

Wilt u een limousine huren in de omgeving van de Belgische Kust? Geen probleem bij limousine-huren.be. Uw vraag is ons antwoord!! In de Benelux zijn wij de grootste verhuurder van de meest exclusieve limousines die er maar te vinden zijn. Deze website is een collectief van een groot aantal limousine verhuur bedrijven. Hierdoor kunnen we een groot aantal limousines aanbieden voor de juiste prijs.

Limousine Knokke Heist, voor diverse gelegenheden

De verschillende limousines die wij verhuren, worden ingezet voor een scala aan gelegenheden, zoals:

 • Super Sweet 16
 • Bedrijfspresentaties
 • Verjaardagen
 • Vrijgezellenfeesten
 • Bruiloften
 • TV opnames
 • Humwelijksaanzoeken
 • Galafeesten
 • Gypsy weddings, communies, verjaardagen
 • Pendeldienst tijdens events
 • Artiesten vervoer
 • and many more

Deze gelegenheden vragen om verschillende type limousines in verschillende uitvoeringen. De laatste jaren is er een toenemende vraag naar roze en zwarte limousines. Wat zou limousine-huren.be zijn als wij deze niet hadden opgenomen in ons wagenpark. Een beknopt overzicht van de populaire limousines die worden gehuurd.

Limousine Knokke Heist, het aanbod!

Diverse mogelijkheden

Zoals u ziet heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod exclusief vervoer. Een aantal van de bovenstaande limousines zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Dus wilt u bijvoorbeeld een roze limousine huren, dan bent u bij Limousine huren Knokke Heist aan het juiste adres. Naast onze roze limousines heeft u natuurlijk ook de keuze uit verschillende witte en zwarte limousines. Wilt u een limousine met een uniek exterieur? Dan kunt u er ook voor kiezen om één van onze limousines tegen een meerprijs te laten bestickeren. Op deze manier kunt u een limousine volledig laten personaliseren wat ideaal is voor bijvoorbeeld bruiloften maar ook voor promotie van bedrijven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Eigenschappen limousines

Dit is slechts een beknopt overzicht van de diverse voertuigen die wij opgenomen hebben in onze vloot.  Dit zijn allen zeer exclusieve limousines tot aan de meest unieke limousine van Europa. Er zijn diverse limousines die vanuit Amerika zijn ingevoerd of welke handmatig zijn vervaardigd in de Verenigde Staten. De diverse limo modellen beschikken over diverse interieur eigenschappen, zoals:

 • multicolor LED verlichting
 • luxe champagnebar
 • multimedia installatie
 • meerdere LCD monitoren
 • lederen stoelopstelling
 • lichthemel
 • romantisch interieur
 • and many more

Dit is slechts de mogelijkheden die een limousine kan bieden. De limobus heeft nog een tal van andere mogelijkheden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de twee exclusieve limousine bussen die je enkel bij limousine-huren.be kunt huren. The Reference & the Experience zijn een lust voor het oog en hebben een “Hollywood-factor!”

Cateringmogelijkheden Limousine Knokke Heist

Wilt u een limo huren in Knokke Heist? Dan heeft u bij limousine-huren.be de keuze uit diverse extra's. Hier boekt u niet alleen het vervoer van A naar B, hier boekt u een complete en ultieme ervaring om nooit meer te vergeten. Om deze reden is het onder andere mogelijk om gebruik te maken van onze luxe cateringservice. Standaard zijn er verschillende drankjes aanwezig in onze limousines, maar u vooraf ook bij ons aangeven dat u graag een hapje wilt eten gedurende de rit. Wij zorgen dat onze verse producten voor u klaar staan! Bekijk de diverse cateringmogelijkheden op onze cateringlijst

Limousine Knokke Heist huren?

Wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden die limousine Knokke Heist u kan bieden? Vul dan zonder te twijfelen het contact formulier in voor al uw vragen. U kunt natuurlijk ook het vrijblijvende offerte formulier voor een onvergetelijke ervaring. Binnen 1 werkdag zal u een op maat gemaakte offerte ontvangen. U kunt natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen met de administratie op het nummer 0031 13 507 7507. Wij staan u graag te woord. Een limo huren doet u dus bij limousine-huren.be!

 

Natuurlijk staan wij ook graag voor u klaar buiten Knokke Heist. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een partybus huren in:

Geel, Balen, Arendonk, Hasselt, Turnhout, Hoogstraten, Beerse, Herentals, Antwerpen, NamenAalst, Westerlo, Herselt, Gent, Charleroi, Leuven, Luik, Brugge, Lanaken, Maaseik, Maasmechelen, Dilsen, Bergen, Veurne, Nieuwpoort, Mechelen, Blankenberge, Diksmuide, BrusselBrasschaat, Gistel, Damme, Torhout, Tielt, Eeklo, OostendeBrugge, Deinze, Zelzate, Lokeren, Aalst, Zottegem, Willebroek, Stekene, Beveren, Boom, Kapellen, St-Niklaas, Lier, Heist op den Berg, Gent, Vlaanderen, Kalmthout, Mol, Diest, Beringen, Leopoldsburg, Overpelt, Lommel, Vip bus Amsterdam, Peer, Bree, Bilzen, Hamont, Genk,

U kunt bij ons terecht voor het huren van de volgende voertuigen:

Limousine, Lincoln Limousine, Karaokebus, PartybusFeestbusHummer limousine, Limobus, Vipbus, Fuifbus, TrouwautoGrote limousine, Chrysler limousine, Trouwbus, Roze limousine, etc..

Offerte aanvragen