Limousine huren Ieper

Limousine huren Ieper, specialist in het verhuren van de meest imposante limousines. Vanaf nu is dat mogelijk tegen een aantrekkelijke prijs.U huurt bij Limousine verhuur Ieper een prachtige limousine met privé chauffeur en wordt u vervoerd als een VIP. Uiteraard in een limousine naar keuze uit ons uitgebreide wagenpark, het grootste van Europa. Zo kunt ook u gebruik maken van een echte VIP-service die u niet snel vergeten zult. Heeft u binnenkort een bijzondere dag te vieren, organiseert u een bedrijfsfeest of wilt u graag uw partner verrassen met een romantische rit? Bekijk ons wagenpark, kies een limousine uit die helemaal bij de gelegenheid past en uw privé chauffeur haalt u binnenkort op voor een fantastische dag!

Limousine Ieper, een stijlvolle reis!

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u graag een limousine huren als trouwauto of volgauto voor uw gasten? Hummer limo Ieper zorgt er voor dat u wordt vervoerd in een uiterst comfortabele limo, helemaal in stijl. Wilt u een geweldig kinderfeestje organiseren voor uw dochter, zoon en een stoere of stijlvolle limousine huren? Een verjaardagsfeest in een roze limo of een zwarte Hummer maakt elk kind trots en gelukkig. Laat uw kinderen door een privé chauffeur ophalen en naar een leuke locatie brengen. Het zwembad bijvoorbeeld, de bioscoop, een pretpark of een klimparadijs. Ze zullen intens genieten en de dag van hun leven beleven!

Heeft u een bedrijf en wilt u graag een limousine huren in Ieper voor uw gasten of zakelijke relaties? Wij verzorgen een dag die gegarandeerd indruk zal maken en leggen hen continue in de watten. Laat uw gast vervoeren naar bijzondere locaties in Ieper en omgeving. Laat hem of haar ophalen of brengen naar een vergaderlocatie, hotel, restaurant of bijvoorbeeld de luchthaven. Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest? Ook dan is het een goed idee om een limousine te huren. Bijvoorbeeld als pendeldienst, of als vervoer tijdens een rondrit. Uw personeel zal het zeker op prijs stellen te worden vervoerd in een Chrysler 300C Lambo Edition, een Excalibur Limousine Stretched of een Lincoln Oldtimer Town Car.

Hummer limousine huren in Ieper?

Wilt u een limousine huren in Ieper om met vrienden of familie een paar bijzondere locaties in de omgeving te verkennen? Limo huren Ieper brengt u graag naar de Menenpoort, de Lakenhalle van Ieper, het Hooge Crater Museum of het Sanctuary Wood Museum. Gaat u liever een dagje uit? Dan zetten wij u heel graag af bij attractiepark Bellewaerde of Kabelbaan Cordoba. Wat uw wensen ook zijn, uw privé chauffeur haalt u graag op in een limousine naar keuze.

Meer informatie ontvangen over onze scherpen prijzen en/of de beschikbaarheid? Informeer ons over uw wensen en wij zorgen binnen een werkdag voor een offerte op maat.

Limousine verhuur Ieper, ontdek de vele mogelijkheden!

U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor het huren van de mooiste limousines in de omgeving van Ieper. Ook voor diverse andere soorten groepsvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Naast bijzondere limousines kunt u bij ons bijvoorbeeld ook een luxe touringcar of mooie vip busjes huren. Neem een kijkje op vipbus-huren.be voor de mogelijkheden.

Woont u buiten Ieper en wilt u ook een limousine huren? In Poperinge, Heuvelland, Komen-Waastem, Zonnebeke, Langemark-Poelkapelle en Vleteren halen wij ook regelmatig gasten op. Wij zijn ook actief in de rest van België en Nederland. Dus heeft wilt u liever opgehaald worden in bijvoorbeeld Waregem, Lommel, Halle, Menen, Hasselt, Lier, Genk, Hoogstraten, Brussel, Geraardsbergen, Aalst, Antwerpen of Brasschaat? Ook dan kunt u bij ons een limousine huren tegen de scherpste prijs!

Grootste wagenpark van België!

Limousine-huren.be heeft het meest uitgebreide wagenpark met exclusieve voertuigen van België. Dus bent u op zoek naar luxe vervoer? Bij limousine-huren.be is er altijd een voertuig beschikbaar dat voldoet aan uw wensen. Hieronder vindt u een opverzicht van onze meest verhuurde voertuigen.

Hiernaast hebben wij ook nog andere limousines te huur. Neem een kijkje in ons wagenpark voor het gehele aanbod. Weet u niet welke limo u het beste kunt u huren voor een bepaalde gelegenheid? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u! Dus wilt u een limo huren? Bij limousine-huren.be bent u aan het juiste adres!

Offerte aanvragen