Limousine Verhuur Sint Truiden, op welke manier komen wij u ophalen? Uw privé chauffeur haalt u graag op om u in stijl naar uw bestemming te brengen. Met het meest uitgebreide wagenpark van Europa kunnen wij u geweldige wagens aanbieden die we tegen een aantrekkelijke prijs verhuren. Kiest u voor een Hummer limousine, een Chrysler 300C Lambo Edition of liever een Roze limousine? Dat zijn een paar van de geweldige mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Nodig uw vrienden, familie, uw partner of uw kinderen uit voor een luxueuze rit. Ze zullen er nog lang over napraten.

limousine verhuur sint truidenlimo huren sint truiden

Limousine verhuur Sint Truiden, vervoer op maat!

Een limousine huren in Sint-Truiden voor privé gebruik kan natuurlijk voor diverse gelegenheden. Wilt u graag uw verjaardag op een bijzondere manier vieren in Sint-Truiden? Nodig dan wat gasten uit voor een rondrit met een luxueuze limousine en u zult een geweldige dag beleven. Gaat u daarna lekker uit eten in een goed restaurant? Uw privé chauffeur zet u er graag af. Wilt u graag een avond naar het theater en wilt u daar in stijl aankomen? Ook dan kunnen wij een prachtige limousine regelen met privé chauffeur. Ook voor een kinderfeestje, een galafeest, examenfeest of een vrijgezellenfeest worden wij regelmatig ingehuurd.

Zakelijk vervoer? Limousine verhuur Sint Truiden!

Heeft u een bedrijf in Sint-Truiden en wilt u graag een zakelijke relatie in de watten laten leggen? Wij verzorgen met plezier een bijzondere rondrit in de buurt van Sint-Truiden of de wijde omgeving. Hij of zij zal genieten van alle luxe en een heerlijke rit in een comfortabele wagen. Natuurlijk kunt u ook uw zakelijke gast laten ophalen bij een hotel, de luchthaven, een vergaderlocatie of een andere plek in Sint-Truiden of daarbuiten. Wilt u zakelijk één of meer limousines huren voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest? Ook dat doen wij regelmatig. Uw collega’s of werknemers zullen het zeker op prijs stellen.

limo huren sint truidenluxe limousine huren in sint truiden

Limousine huren Sint Truiden?

Wilt u samen met limousine verhuur Sint Truiden een rondrit maken in de omgeving? Uw privé chauffeur rijdt u graag langs bijzondere plekken zoals de Adbijtoren, de Burcht van Brustem, de Abdij van Sint-Truiden, Begijnhof Sint Agnes Sint-Truiden of het Kasteel van Duras. Wilt u graag een leuke avond beleven? Dan brengen wij u graag in stil naar Cinema Cameo of Brouwerij Kerkom. Waar u ook voor kiest, als u er met een limousine naartoe rijdt zult u zich voelen als een VIP.

Benieuwd naar de mogelijkheden van limousine verhuur Sint Truiden? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij brengen binnen een werkdag een scherp geprijsde offerte uit.

Limousine verhuur Sint-Truiden, stap in voor een bijzonder gevoel!!

 

Woont u net buiten Sint-Truiden maar wilt u toch een limousine huren? Wij halen ook regelmatig gasten op in Zoutleeuw, Linter, Landen, Heers, Borgloon, Wellen en Alken. Wij zijn niet alleen actief in de omgeving van Sint Truiden, hiernaast zijn onze limousines ook regelmatig te vinden in onder andere Luik, Brugge, Lokeren, Ninove, Aalst, Brussel, Waregem, Geel, Turnhout, Tienen en diverse andere plaatsen binnen België en Nederland. Onze limousines staan gestald door heel België waardoor we weinig lege kilometers rijden en onze limousines kunnen verhuren tegen de scherpste prijs. Bent u benieuwd naar de tarieven voor uw rit? Vul dan het offerte formulier in op de website en wij zorgen ervoor dat u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte ontvangt.

De mogelijkheden van Limousine verhuur Sint-Truiden zijn eindeloos. Van een Partybus huren tot een vergaderbus huren. Van een trouwauto tot een Hummer limousine. Bij ons kan het allemaal!