party vervoer

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid met vrienden of familie en wilt u vervoerd worden op een manier die niemand meer zal vergeten? Dan bent u limousine-huren.be aan het juiste adres. Wij hebben namelijk party vervoer beschikbaar in verschillende soorten en maten. Voor iedere feestelijke gelegenheid is er passend party vervoer. Dus wilt u een ultieme ervaring? Kies dan voor het party vervoer van limousine-huren.be!

Het meest ultieme party vervoer!

Voor het ultieme feestje op de weg bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de diverse bijzondere modellen limousines hebben wij ook bizarre limousinebussen te huur. In één van deze limobussen bent u verzekerd van een ervaring om nooit meer te vergeten. Wilt u met party vervoer naar een gala, feest of festival gebracht worden? Dan bent u er van verzekerd dat u een entree maakt die niemand zal ontgaan. Wanneer u op de bestemming aankomt zal de professionele geluidsinstallatie aan de buitenkant van de bus geactiveerd worden, wilt u helemaal opvallen? Dan kunnen ook de vlammenwerpers op het dak gebruikt worden! Op de bestemming aangekomen kan het feestje dus nog even buiten de bus doorgaan! 

Party vervoer met ultieme eigenschappen

De mogelijkheden binnen in de partybus zijn divers. De party start al in de bus. Bij het huren van een partybus is niet alleen het interieur en de mogelijkheden van onze multimedia en entertainment overweldigend. Op het moment dat deze immense limobus komt voorrijden, zult u net zo verbaasd zijn, wat dacht u van het volgende:

  • Capaciteit voor groepen tot 35 personen of tot 50 personen
  • Totale rondzit
  • Vlammenwerpers
  • Professionele geluidsinstallatie (binnen en buiten)
  • Lasershow
  • Rookmachines
  • Diverse LCD schermen
  • Multicolour lichtshow
  • Draadloos spraaksysteem
  • En nog veel meer....

Door de bovenstaande eigenschappen van de bussen is het mogelijk om deze limobus in te zetten als een echte partybus, feestbus, karaokebus of vipbus! Dit is party vervoer van het hoogste niveau. Deze limousine bussen zijn het meest geschikt voor groepen van 20 tot 50 personen, maar is uw gezelschap kleiner? Ook dan hebben wij party vervoer op maat!

Party vervoer voor kleine groepen

Voor groepen tot 8 personen hebben wij diverse modellen limousines beschikbaar. Deze vorm van party vervoer is bijvoorbeeld uitermate geschikt als vervoer voor een vrijgezellenfeest of gala. In deze limousines kan een intiem feestje worden gevierd met vrienden, familie of collega's. De verschillende limousines zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dus wilt u bijvoorbeeld een roze limousine huren of toch een witte of een zwarte? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres.

16 persoons party vervoer

Is uw gezelschap te groot voor een standaard 8 persoons limousine, maar te klein voor een limobus? Dan hebben wij nog een mogelijkheid. Als een van de weinige limousine verhuur maatschappijen binnen de Benelux kunt u bij ons namelijk terecht voor het huren van een 16 persoons Hummer limousine. In dit stoere voertuig kunt u onderweg een feestje bouwen om nooit meer te vergeten.

party vervoer met cateringservice

Tijdens partyvervoer in een van de te huren bussen krijgt het gezelschap zin in een verfrissend drankje. Geen probleem bij limousine-huren.be. Standaard zijn de feestbussen afgevuld met bier, fris en wijn. Heeft u andere wensen en behoeften betreffende het assortiment? Dan kunt u dit aangeven bij uw reservering. Door de samenwerking met een groot aantal leveranciers kunnen wij tegemoet komen aan uw wensen. Wilt u verder dan enkel een drankje? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres. Wij werken samen met een cateraar die kan voorzien in de lekkerste versnaperingen. Van borrelhapjes tot een uitgebreide barbecue de luxe. U hoeft enkel uw wensen kenbaar te maken middels deze offerte aanvraag.

Party vervoer huren?

Wilt u het meest ultieme party vervoer van de Benelux huren? Voor tarieven en beschikbaarheid kunt u het beste het offerte formulier invullen op de website. Voor overige vragen kunt het contact formulier invullen.

Offerte aanvragen