Limousine België is een verzamelnaam voor het limousine vervoer in België verzorgd door ABC Specials. Met onze vloot limousine’s zijn wij actief overal in de Benelux. Dit type vervoer verzorgen wij met de meest uiteenlopende limousines. Een kleine selectie:

Limousine België, het huidige aanbod:

Het aanbod van limousine België is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Door deze samenwerking kunnen wij een landelijke dekking garanderen en dat tegen uiterst betaalbare tarieven. Continu zijn wij op zoek naar nieuwe partners om ons wagenpark te verbreden.

Kortom, zoekt u een limousine in Aalst, Antwerpen, Brugge of Brussel. Onze limousine chauffeurs doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u de beste service aan te bieden.

Limousine België voor diverse events:

De wagens van limousine België worden dagelijks ingezet voor een scala aan doeleinden. Hieronder een impressie van de diverse events:

Zoals u kunt zien is alles mogelijk bij limousine België. Wij streven naar een onvergetelijke ervaring in onze voertuigen. U zult zich als een beroemdheid voelen zodra u bij ons instapt.

Meer informatie over limousine België?

Benieuwd naar de mogelijkheden van limousine België? Wij nodigen u graag uit om het offerte formulier in te vullen. U ontvangt op zeer korte termijn een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Afhankelijk van uw offerte aanvraag zult u van een of meerdere bedrijven een offerte ontvangen voor uw reis. Heeft u vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op!