Limousine Belgium, luxe vervoer op maat!!

Limousine Belgium verzorgt personenvervoer in de meest bijzondere limousines van de Benelux. Wij verzorgen vervoer in pure luxe en hoge klassen. Het is een onvergetelijke ervaring, waarbij service hoog in het vaandel staat. Ons aanbod bestaat uit diverse voertuigen in meerdere prijsklassen.

limousine verhuur belgium

limo huren in belgium?

Limousine Belgium, het wagenpark

Door een samenwerking van meerdere aanbieders is bovenstaand aanbod tot stand gekomen. Hierdoor kunnen wij een landelijke dekking in zowel Nederland als België voor u regelen. U zult aan de hand van uw offerte verschillende prijzen ontvangen voor diverse uitvoeringen.

limo huren in belgium

limo huren belgium

Limousine Belgium voor diverse gelegenheden

Limousine Belgium wordt voor een groot aantal doeleinden ingezet. Of het nu voor een zakelijk of een particuliere aangelegenheid is, alles is mogelijk en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  • Rondtrip
  • Gala vervoer
  • Vrijgezellenfeest
  • Trouwvervoer
  • Product -en bedrijfspresentaties
  • Personeelsfeest
  • Teambuilding
  • Car casting
  • Huwelijksaanzoeken
  • Film & Foto sessies

Kiest u voor Limousine Belgium, dan kiest u voor kwaliteit en de best mogelijke service. Tijdens de rit kunt u genieten van een weelde aan luxe. Wij bieden natuurlijk aanvullende services aan zoals het uitrollen van een rode loper. Misschien kiest u wel voor onze cateringservice. Informeer bij uw aanvraag naar de mogelijkheden voor catering op maat. Als compliment voor uw keuze krijgt u de eerste fles champagne cadeau bij uw reis.

Grote limousine huren?

Bij limousine Belgium is het mogelijk om een unieke grote limousine te huren. Zo hoeft u uw groep niet te splitsen over meerdere voertuigen waardoor u met de complete groep een feestje kunt bouwen op de weg! Onze limousine bussen zijn geschikt voor groepen tot 35 of 50 personen en bieden eindeloos veel mogelijkheden. Het interieur is vergelijkbaar met het interieur van een limousine, maar dan met extreem veel toevoegingen. Door deze toevoegingen is het mogelijk om met één druk op de knop de limobus om te toveren tot een partybus of karaokebus. Alles is mogelijk! U kunt de rit bijvoorbeeld rustig beginnen met een hapje en een drankje en later tijdens de rit kan het feest los barsten! Laat ons uw wensen weten en zorgen dat de rit volledig naar wens zal verlopen.

Meer informatie over Limousine Belgium?

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van limousine Belgium? Stel uw reis samen met het offerte formulier en kies voor een van onze limousines of luxe bussen. Na ontvangst krijgt u veelal binnen een werkdag een op maat gemaakte aanbieding van een of meerdere bedrijven. Een voorproefje? Neem eens een kijkje in onze keuken door op GALERIJ te klikken. U zult dan ontdekken dat wij u iets speciaals kunnen bieden.

 

Limousine Belgium is, zoals de naam al doet vermoeden, actief in heel België. Om deze reden stelen onze voertuigen regelmatig de show in:

Offerte aanvragen