Bent u op zoek naar een geschikte limousine die u kunt huren voor een bijzondere gelegenheid in Brussel of omstreken? Dan bent u bij limousine huren Brussel aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk diverse soorten limousines huren tegen de scherpste prijs. Doordat wij limousines door heel Nederland en België beschikbaar hebben is er altijd een limousine bij onze klanten in de buurt, dus ook in Brussel! Doordat onze limousines op deze manier weinig lege kilometers rijden, is het voor ons mogelijk om limousines aan te bieden tegen de scherpste prijs!

Offerte aanvragen Contact opnemen

Limousine huren Brussel, de mogelijkheden

Bij limousine huren Brussel heeft u de keuze uit diverse modellen limousines, maar ook diverse andere exclusieve voertuigen zoals limousinebussen. Hierdoor biedt limousine huren Brussel mogelijkheden voor diverse soorten gelegenheden. Bij limousine-huren.be kunt u bijvoorbeeld terecht voor het huren van een limousine voor een gala, bedrijfsuitje of bruiloft. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met diverse soorten evenementen, waardoor wij precies weten hoe wij onze voertuigen kunnen inzetten bij diverse gelegenheden. Hierdoor is het mogelijk om onze voertuigen te huren voor elk evenement!

Wagenpark limousine huren Brussel

Wanneer u er voor kiest om een limousine te huren bij limousine-huren.be, heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod. Ons wagenpark beschikt namelijk niet alleen uit diverse modellen limousines, maar ook limobussen en andere exclusieve voertuigen. Dus bent u op zoek naar bijzonder vervoer voor een speciale gelegenheid, dan bent u hier aan het juiste adres! Kies bijvoorbeeld voor onze 12 persoons limousine, roze hummer limousine of onze weddingbus. Benieuwd naar al onze voertuigen? Neem dan een kijkje in ons wagenpark!

Limousine huren Brussel, de extra's

Wij verzorgen niet alleen het vervoer van A naar B. Wij willen u namelijk ook een bijzondere beleving bieden! Om deze reden werken wij samen met de beste cateraars uit de omgeving, waardoor u bij ons de keuze heeft u verschillende luxe cateringmogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld ontbijten of lunchen tijdens de rit, of wilt u kunnen genieten van snacks? Dat kan allemaal! Bekijk onze cateringmogelijkheden op onze cateringlijst. Heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op, wij bespreken de mogelijkheden graag met u!

Naast de diverse cateringmogelijkheden kunt u via ons ook een hostess inzetten tijdens de rit. Onze hostess zal de hapjes en drankjes tijdens de rit verzorgen, hierdoor wordt de ervaring in onze voertuigen nog specialer. U zult zich hierdoor een echte VIP voelen! 

Dus wilt u een ervaring om nooit te vergeten? Kies dan voor een limousine van Limousine huren Brussel en maak gebruik van onze extra's! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact met ons op!

Promotietour

Naast de bovengenoemde extra's is het ook mogelijk om onze voertuigen te laten bestickeren. Hierdoor zijn onze limousines ideaal voor zakelijke klanten. Onze voertuigen zijn hierdoor namelijk te gebruiken voor promotietours. Maar ook voor particuliere klanten is het mogelijk om een limousine te laten bestickeren, wat bijvoorbeeld leuk is bij een bruiloft of super sweet 16!

Limousine huren Brussel?

Wilt u na het bekijken van deze website een limousine huren in Brussel of omstreken? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen op de website. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte op maat maken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, hiernaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar!

Heeft u een rit buiten Brussel? Ook dan is het natuurlijk mogelijk om een limousine bij ons te huren! Wij hebben limousines beschikbaar door heel België en Nederland. Dus wilt u een limousine huren in Antwerpen, Brugge, Gent, Geel, Moeskroen of Lier, bij limousine-huren.be is het allemaal mogelijk!