witte limousine huren

Gaat u binnenkort uw vriend(in) ten huwelijk vragen, organiseert u een vrijgezellenfeest of gaat u binnenkort een gala bezoeken? Dan bent u nu waarschijnlijk op zoek naar speciaal vervoer voor deze bijzondere gelegenheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van een witte limousine huren? Bij limousine-huren.be heeft u de keuze uit diverse modellen witte limousines, hierdoor zal er altijd een witte limo zijn die aan uw wensen voldoen.

Grootste aanbod witte limousines van de Benelux!

Doordat wij samenwerken met diverse limousine verhuur bedrijven hebben wij het grootste aanbod witte limousines van België. Onze witte limo's staan verdeeld over heel Nederland en België waardoor wij voor ritten binnen de Benelux maar weinig lege kilometers hoeven te rijden. Op deze manier kunnen wij onze limousines verhuren tegen de scherpste prijs. Dus wilt u in België of Nederland een witte limousine huren tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres.

Witte limo huren?

Door de samenwerkingen met andere limousine verhuur maatschappijen hebben wij het grootste aanbod limousines van België. Wilt u een witte limo huren? Dan kunt u bij ons kiezen uit de volgende modellen:

Witte limousines en meer....

Naast de diverse witte modellen limousines hebben wij ook nog meerdere andere exclusieve voertuigen. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende witte trouwauto's beschikbaar, maar we hebben ook luxe vervoer in andere kleuren en uitvoeringen. Hieronder vindt u nog een aantal van onze voertuigen.

Grote limousine huren?

Onze witte limousines zijn geschikt voor groepen tot 8 personen of tot 16 personen. Voor grotere groepen kunt u bij ons een limobus huren. Deze limobus is diepblauw maar kunt u in elke gewenste kleur laten bestickeren (tegen een meerpijs). Wanneer u ervoor kiest om de limousine bus te bestickeren kunt u zelf het ontwerp bedenken. De bus kan er dus helemaal naar uw wens uit gaan zien. Overigens is het ook mogelijk om onze andere voertuigen te laten bestickeren. Door de mogelijkheid tot het laten bestickeren van onze voertuigen is het mogelijk om onze luxe voertuigen in te zetten voor bijvoorbeeld een promotietour.

Limobus huren?

Heeft u voor de limobus gekozen? Dan bent u, net als in onze andere voertuigen, verzekerd van een bijzondere ervaring. De limousine bussen beschikken over unieke eigenschappen waardoor u een rit zult beleven om nooit meer te vergeten. U kunt denken aan de volgende bijzondere kenmerken:

  • Professionele geluidsinstallatie (zowel binnen als buiten)
  • Lasershow
  • Vlammenwerpers op het dak (The Experience VIP Lounge)
  • Rookmachines
  • CO2 Rookjets
  • Karaoke installatie
  • Modern multimedia systeem
  • Mogelijkheid tot catering
  • Video projectietunnel
  • En nog veel meer...

Witte limousine huren?

Wilt u een witte limousine huren, of toch liever onze limobus of één van onze andere exclusieve voertuigen zoals een trouwauto? Laat in het offerte formulier weten voor welk voertuig u een offerte wilt ontvangen en wij zorgen ervoor dat u veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte ontvangt. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons op nemen. 

Beschikbaar in gehele Benelux!

Het maakt niet uit of uw een witte limo wilt huren voor een rit in Brussel, Antwerpen of Leuven. Wij zijn namelijk actief door de gehele Benelux!

Offerte aanvragen