Limo Mechelen, vervoer met een gouden randje!

Limo Mechelen staat voor bijzonder vervoer voor een betaalbare prijs. Dan kunt u dat het eenvoudigst doen bij limousine-huren.be. Wij beschikken niet alleen over het grootste wagenpark van Europa, maar hanteren bovendien uitstekende prijzen. Zo kunt u een hele bijzondere limousine huren, ook met een klein budget. Of u nu een familie-uitje heeft, met vrienden op stap gaat of een zakelijke rit wilt boeken, wij verzorgen uw rit met de grootst mogelijke service. In een luxueuze wagen met uw eigen privé chauffeur beleeft u zeker en vast de dag van uw leven!

Limo Mechelen, bijzonder vervoer op maat!

Heeft u binnenkort een huwelijk en wilt u daarvoor graag een limousine huren? Wij bezorgen u graag een fantastische dag! Heeft u een vrijgezellenfeest voor een familielid of een vriendin? Laat hem of haar dan ophalen met een stijlvolle limo die over alle luxe beschikt. Wij kunnen u tips geven over leuke bestemmingen, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen route uitstippelen. Misschien heeft u zelfs al een bijzondere bestemming in gedachten! Wat u ook besluit, wij garanderen u een luxueuze rit die veel indruk zal maken.

Bezienswaardigheden bezoeken met limo Mechelen

Wilt u een limousine huren in Mechelen om de omgeving te verkennen of toeristische bezienswaardigheden te bezoeken? Wij brengen u graag langs dierentuin Planckendael, Wetenschapsmuseum Technopolis of kinderboerderij Tivoli. Wilt u graag toeren door de stad? Wij rijden u met alle liefde langs de Onze-Lieve-Vrouw-Over-de-Dijlekerk, langs het Vrijbroekpark, de Sint-Romboutskathedraal of langs Mechels Broek. Mechelen is niet alleen leuk voor toeristen. Wij kennen alle leuke plekken in de omgeving en nemen u graag mee op pad!

Aanbod limousine Mechelen

Wilt u een opvallende limousine huren in Mechelen of juist een bijzonder luxueuze? Ons wagenpark beschikt over een Hummer, Pink limo, Chrysler 300C Lambo Gold, stretched Lincoln Town Car en vele andere mooie wagens. Ook voor zakelijke ritten kunt u een fantastische limousine huren. Wij vervoeren uw zakenpartner of -relaties graag naar de mooiste plekken in de omgeving van Mechelen en laten hem of haar een dag beleven die hen nog lang zal heugen!

Limousine huren Mechelen?

Bent u enthousiast geworden? Vraag dan nu een offerte aan en geef ons uw wensen door. U ontvangt binnen een werkdag een scherp geprijsd voorstel dat uiteraard geheel vrijblijvend is.

Limo Mechelen, een onvergetelijke ervaring

Limousine huren buiten Mechelen?

Woont u net buiten Mechelen? Ook in Bonheiden, Haacht, Grimbergen, Londerzeel, Puurt, Boorn, Duffel en Kontich kunt u een limousine huren. Ook voor ritten in de rest van België en Nederland kunt u terecht bij limousine-huren.be. Wij bieden namelijk een landelijke dekking doordat wij verschillende stallingen hebben door heel Nederland en België. Hierdoor maken onze voertuigen weinig lege kilometers en kunnen wij onze limousines verhuren tegen de scherpste prijs! Dus wilt u een limousine huren in bijvoorbeeld Brussel, Brugge, Hasselt, Genk, Turnhout, Zaventem, Herentals, Hoogstraten, Oostende, Aalst of Antwerpen? Ook dan zijn wij u graag van dienst!

Offerte aanvragen