Limousine goedkoop huren? Het is mogelijk!!

Limousine goedkoop huren

Aanbod goedkope limousines

Over een paar weken heeft u een groot feest en wil hier in stijl komen. U heeft op  Internet gesurft en bent uitgekomen bij diverse maatschappijen welke een hoge prijs vragen voor een standaard limousine. Doordat limousine-huren.be meerdere vestigingen heeft, kan er ook een limousine goedkoop aangeboden worden, de limousines hoeven op deze manier namelijk maar weinig loze kilometers te rijden. Wat voor soort modellen verhuren wij zoal:

Doordat wij samenwerken met meerdere maatschappijen uit de omgeving kan een limousine goedkoop worden aangeboden. Om u een goede aanbieding te kunnen doen, zal uw aanvraag door meerdere bedrijven worden beantwoord. Op het moment dat uw reis aansluit op een andere reservering kan dit uiteindelijk een voordelige prijs met zich meebrengen. Hoeveel kost een limousine huren?

Eigenschappen limousines

De ene limo is de andere niet. Als er gekeken wordt naar de kenmerken van deze speciale voertuigen is er een groot verschil in de multimedia en entertainment. Natuurlijk komt dit ook  terug in de prijs. Bij een jonge limousine zal de prijs hoger liggen dan een wat oudere Amerikaanse limousine. Aan wat voor kenmerken moet u zoal denken bij een goedkope limousine.

  • Spiegelplafondgoedkope limousine huren
  • Krachtige geluidsinstallatie
  • Meerdere monitoren
  • Romantisch interieur
  • Champagnebar
  • Comfortabele zetels
  • Nette chauffeur

Veelal moet je bij het huren van een limousine denken aan een vanafprijs van € 250,- Dan heb je een mooie, jonge en frisse limousine welke voor komt rijden. Voor een paar tientjes minder heb je een ietwat oudere limousine. In principe kun je hierin ook een onvergetelijke ervaring meemaken.

Limousine huren? Betrouwbaar en goedkoop!

Benieuwd naar de mogelijkheden van de diverse limousines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer (+31) 013 507 7507 of vul het offerte formulier in. Misschien kunt u hier een limousine goedkoop huren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat kost een limousine huren?

 

 

Limousine-huren.be heeft staandplaatsen door heel België waardoor wij de meeste ritten kunnen verzorgen tegen het scherpste tarief. Het maakt dus niet veel uit of jullie opgehaald willen worden in Knokke, Leuven, Aalst, Hasselt, Turnhout, Herentals, Lier, Genk, Antwerpen of Brussel. Bij ons is alles mogelijk.