Limo Kortrijk is de specialist in limousine verhuur. Wij hebben de beschikking over het grootste wagenpark en hanteren uitstekende prijzen. U kunt bij ons de mooiste limousines huren, zelfs met een klein budget. Gaat u met vrienden op stap, heeft u een familie aangelegenheid of wilt u een zakelijke rit bij ons reserveren? Alles is bij ons mogelijk. Wij verzorgen uw dag of avond met de beste service. Uiteraard heeft u de beschikking over een privé chauffeur die altijd in stijl gekleed gaat. Dat wordt een hele bijzondere dag om niet snel te vergeten!

Limousine kortrijkLimousine kortrijk

Limousine huren Kortrijk, de champagne staat koud!!

Limo Kortrijk staat voor een onvergetelijke ervaring aan de rode loper en/of het verkennen van de omgeving. Wij bespreken graag een bijzondere tour langs de mooiste plekken in de buurt van Kortrijk. Ook kunnen wij u langs diverse bezienswaardigheden leiden en u zelfs daar afzetten voor een bezoek of bezichtiging. Regelmatig maken wij trips langs de Broeitorens, de Grote Markt, het Domaine de Bourgogne of het Groeningenmonument. Wilt u het Begijnhof van Kortrijk bezoeken, Woopahoo of het Chateau des Comtes? Uiteraard is ook dat mogelijk. Uw privé chauffeur brengt u naar elke plek en wacht daar graag op u.

Treedt u binnenkort in het huwelijk en huurt u graag een bijzondere limousine om u naar het stadhuis of de kerk te brengen? Wij bezorgen u een fantastische dag! Heeft u een bijzondere verjaardag te vieren en wilt u uw vrienden en familie verrassen? Wij kunnen u tips geven over de mooiste bestemmingen en leukste rondritten die u kunt maken in de buurt van Kortrijk. Uiteraard doet u dat in de limousine die u het meest aanspreekt. Laat u vervoeren door een privé chauffeur en geniet van een heerlijke en bijzondere dag samen. Wij verzorgen het graag voor u!

limousine te huur kortrijklimousine kortrijk

Kiest u voor een zwarte Hummer, een roze limousine, een stretched Lincoln Town Car of een Chrysler met vleugeldeuren? Wij beschikken over talloze limousines waar u uit kunt kiezen. Stel zelf uw dag samen en kies de mooiste limousine uit die u in ons wagenpark kunt vinden. Wij maken graag binnen een werkdag een offerte voor u op met uitstekende prijzen.

Limousine huren Kortrijk

Woont u in de buurt van Kortrijk en wilt u een limousine huren? In Zwevegem, Wevelgem, Harelbeke, Moeskroen, Sint Lodewijk, Ingelmunster, Izegem en Waregem halen wij ook regelmatig gasten op voor een fantastische dag in een limousine!

Maar ook verder buiten Kortrijk zijn wij u natuurlijk graag van dienst. Wij verhuren onze limousines voor ritten door heel België, dus wilt u liever opgehaald worden in Gent, Brugge, Oostende, Sint Niklaas, Brussel, Zaventem, Bergen, Waver, Genk, Turnhout of Knokke? Ook dan staan wij graag voor u klaar voor het verzorgen van een ultieme rit.