Een limousine huren voor diverse gelegenheden

Zoals de titel al zegt, is er een limousine te huur voor elke gelegenheid. De diverse voertuigen die wij in de Benelux ingezet worden, zijn voertuigen uit het topsegment. Bij deze website zijn een groot aantal limousine verhuur bedrijven aangesloten welke zijn gevestigd door geheel de Benelux zoals Leuven, Turnhout, Brasschaat, Brussel and many more. De diverse feesten en gelegenheden waar wij deel uit kunnen van maken, zijn:

Limousine Gelegenheden, zoals

De diverse gelegenheden kunnen slechts met een aantal limousines gereden worden. Niet elke limo is geschikt om te huren voor elke aangelegenheid. Hieronder een aantal voorbeelden:

Zakelijke klanten

Bedrijven of zakelijke klanten zijn op zoek naar een representatief voertuig. Zij huren veelal een zakelijke, moderne en innovatieve limousine. Dan wordt er gekozen voor The Special Design Limousine of een Chrysler 300C en niet voor een Hummer Limo of een oude Amerikaan zoals een Lincoln Town Car. Het meest bijzonder vervoer voor speciale gasten. Luxe zakelijk vervoer huurt u bij limousine-huren.be!

Super Sweet 16

De limousines welke wij verhuren voor dit soort feesten is meestal een roze limousine. Ook in deze kleur zijn diverse uitvoeringen. Een Hummer limo, Chrysler of een Lincoln Town car zijn in de Benelux te huur in de kleur roze. De laatste paar jaar wordt de limousine van ABC Specials gehuurd. Op het moment dat deze voor komt rijden, komt er een monster van een limo voorgereden met een zeer krachtige audio installatie.

Galafeesten

De limousines die door onze collega bedrijven worden verhuurd tijdens een galafeest, zijn voornamelijk Lincoln Town Cars en Chrysler 300C Tuxedo. Dit komt vooral door de huur prijs van een limo. De doelgroep zijn voornamelijk studenten die een beperkt budget te besteden hebben. Sinds een aantal jaar is er ook een alternatief. Naast limousines voor kleine gezelschappen kun je ook een limobus huren. Vuurspuwers op het dak, rook naar buiten, lasershows en 9500 Watt muziek naar buiten. Dit is een jonge touringcar met alle voorzieningen die je ook in een limo terugvindt.

Bruiloften

Ook voor de meest bijzondere dag van je leven bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres. Wij verzorgen op deze bijzondere dag graag bijzonder vervoer. Hier heeft u de keuze uit verschillende opties. U kunt hier bijvoorbeeld diverse trouwauto's huren, limousines huren, maar ook verschillende volgwagens en u kunt hier zelfs een weddingbus huren! Zoals u ziet bent u hier aan het juiste adres voor trouwvervoer. Dus zoekt u nog trouwvervoer? Wij maken uw trouwdag graag compleet met ons bijzondere trouwvervoer!

Voor iedere gelegenheid vervoer op maat!

Er zijn verschillende voertuigen die je kunt huren voor deze gelegenheden. Deze kun je terugvinden in ons wagenpark. In dit wagenpark is een beknopte selectie van de diverse limo’s die te huur zijn bij limousine-huren.be. Laat je verbazen door de mogelijkheden voor jouw vervoer op maat

De entrance die je maakt tijdens een feest is meteen de eerste indruk. De consumenten die bij ons een limo huren, gaan voor klassen en kwaliteit voor een zo scherp mogelijke prijs. Als er gekozen wordt voor de goedkoopste variant kom je in de meeste gevallen uit bij een oude Amerikaan die je voor € 175 kunt boeken. Laat je niet misleiden, want veelal komen er ook nog eens de aan -en afrijdkosten bij. De totale prijs van dit type zal dan liggen rond de € 250. Op het moment dat deze voor komt rijden, ben je wel een beetje teleurgesteld en zal je entrance niet verbluffend zijn.

Daarom richten wij ons op de exclusievere limousines. Op het moment dat je met een Rolls Royce Phantom replica (op basis van een 300C) of een Hummer Limo voor komt rijden, zul je de show stelen. Dan vallen die andere limousines in het niet. Voor een beetje meer investering heb je de ultieme beleving op wielen.

Meer informatie over limo huren?

Dit en nog veel meer is wat wij verhuren! Wil je meer informatie over de verhuur van de meest exclusieve uitvoeringen. Laat je informeren door een van onze collega’s. Wij staan u graag te woord via +31 13 507 7507. U kunt ook het contactformulier invullen. Binnen 1 werkdag ontvangt u een op maat gemaakt antwoord. Of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan HIER. Binnen afzienbare tijd ontvangt u een op maat gemaakte offerte van meerdere limousine verhuur bedrijven.

 

Wij hebben het vervoer mogen verzorgen bij diverse soorten gelegenheden door het gehele land. Zo hebben we bijzondere ritten mogen bezorgen in:

Aalst, Maasmechelen, Dilsen, Knokke Heist, Gent, Beerse, Herentals, OostendeGent, Charleroi, Arendonk, Diest, Beringen, Leuven, Luik, Brugge, Bergen, Mechelen, Blankenberge, Veurne, Nieuwpoort, Diksmuide, Gistel, Damme, Brussel, Geel, Hasselt, Torhout, Tielt, Eeklo, Deinze, Zelzate, Lokeren, Aalst, Zottegem, Willebroek, Stekene, Beveren, Boom, St-Niklaas, Lier, Brasschaat, Kapellen, Heist op den Berg, TurnhoutVlaanderen, Brugge, Kalmthout, Hoogstraten, Antwerpen, Namen, Westerlo, Herselt, Mol, Balen, Leopoldsburg, Overpelt, Lommel, Peer, Bree, Bilzen, Hamont, Genk, Lanaken en Maaseik.

 

                

Partybus in ''De Club van Lelijke Kinderen''

Door de diverse mogelijkheden die onze bussen en limousines te bieden hebben, is het mogelijk dat één van onze bussen te zien gaat zijn in de bioscoopfilm 'De Club van Lelijke Kinderen'. 

 

 
 
Offerte aanvragen