Limousine-huren.be kan u van dienst zijn bij elk bedrijfuitje binnen de Benelux! Wij hebben namelijk diverse standplaatsen binnen Nederland en België waardoor er altijd een limousine, limousinebus of luxe auto bij u in de buurt is, waardoor wij bijzonder vervoer kunnen bieden tegen de scherpste prijs. Het maakt dus niet uit of uw bedrijfuitje in Leuven, Turnhout, Gent of Blankenberge is, bij limousine-huren.be bent u altijd aan het juiste adres!

Een bedrijfuitje om nooit te vergeten!

Wij doen er graag alles aan om samen met u een bedrijfsuitje te verzorgen die uw collega's niet snel zullen vergeten! Dit bedrijfsuitje zal nog lang nabesproken worden bij het koffieapparaat! Wanneer u er voor kiest om een voertuig te huren bij limousine-huren.be zullen uw collega's zich even voor één dag een echte VIP voelen! 

Diverse mogelijkheden

Om het bedrijfsuitje nog overgetelijker te maken is het ook mogelijk om gebruik te maken van één van onze diverse mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens de rit naar de bestemming van uw bedrijfsuitje een hostess of artiest in te zetten, zodat het feest al tijdens de reis kan beginnen. Hiernaast bieden wij ook diverse cateringmogelijkheden. Op onze cateringlijst vindt u de diverse mogelijkheden, van diverse soorten drank en snacks tot geheel verzorgde maaltijden, het is allemaal mogelijk! Dus zoekt u vervoer voor een bedrijfsuitje? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres!

Natuurlijk zal een rit in één van onze voertuigen ook al bijzonder zijn wanneer u niet gebruik maakt van één van de bovenstaande mogelijkheden. De diverse voertuigen beschikken namelijk allemaal over unieke kenmerken en faciliteiten die er voor zorgen dat u een bijzondere ervaring zult hebben gedurende de rit!

Vervoer bedrijfsuitje huren?

Bent u overtuigd en wilt u een limousine, limobus of een ander exclusief voertuig huren voor een bedrijfsuitje? Dan raden wij u aan het om het online offerteformulier in te vullen op de website! Naar aanleiding van de gegevens die u hier in vult kunnen  wij een offerte op maat maken. Deze offerte kunt u veelal binnen enkele werkdagen verwachten. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Weet u nog niet welk voertuig het beste aansluit bij uw bedrijfsuitje? Neem dan eens een kijkje in ons wagenpark! Komt u er dan nog steeds niet aan uit? Wij adviseren u graag welk voertuig het beste past bij uw gezelschap en het soort bedrijfsuitje! Dus wilt u zich samen met uw collega's voor één dag een VIP voelen? Neem dan contact met ons op!

verhuur vervoer bedrijfsuitje