U gaat met een gezelschap op reis en bent op zoek naar geschikt vervoer. Eigenlijk wilt u een 11 persoons limousine huren. In geheel de Benelux zijn slechts een aantal limousines beschikbaar welke plaats bieden aan een dergelijke groep. U bent hier aan het juiste adres voor een dergelijk voertuig. Wat u bij ons kunt huren, vindt u nergens.

11 persoons limousine huren

11 persoons limousine, maar ook

Het huidige aanbod is tot stand gekomen door een collectief van meerdere bedrijven uit de branche. Door deze samenwerking kunnen we vele lege kilometers voorkomen welke leidt in een zo scherp mogelijke prijs. Continu zijn we bezig om ons wagenpark te vernieuwen en up to date houden.

Zoals eerder vermeld, is een 11 persoons limousine niet makkelijk te vinden. Vooral door de nieuwe regelgeving rondom verlengde hummer limousines voor meer dan 8 personen. Van een aantal bedrijven is het kenteken ingetrokken, waardoor het voorkomt dat er geen beschikbaarheid is. Het gebeurt regelmatig dat er meerdere limousines met elkaar gecombineerd worden om tot een 11 persoons limousine te komen.

11 persoons limousine huren voor diverse soorten events

De diverse specials worden ingezet voor een scala aan gelegenheden. Voor elk budget, elke gelegenheid en elke locatie kunnen wij een geschikte limousine voor rijden. Of het nu een zakelijk of particulier doel behoeft, alles is mogelijk.

  • Galavervoer in Brussellimousine 11 personen huren
  • Bedrijfs -en productpresentaties
  • Promotionele activiteiten in Antwerpen
  • Bruiloften & begrafenissen
  • Car casting in Brugge
  • Pendelvervoer
  • VIP vervoer tijdens events

11 persoons limousine huren?

Wilt u meer informatie over het huren van een 11 persoons limousine? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. Hier kunt u uw rit samenstellen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte, veelal binnen een werkdag. Heeft u vragen over bijvoorbeeld catering en bestikkering. Laat het ons weten via de contactpagina.

Limouisines huren in Benelux

U kunt bij ons een 11 persoons limousine huren voor ritten door de gehele Benelux. Wij hebben verschillende stallingen voor onze voertuigen door heel België en Nederland. Hierdoor kunnen wij onze 11 persoons limousines en andere voertuigen verhuren tegen de scherpste prijs. Het maakt dus niet uit of u een rit in Namen, Charleroi, Leuven, Antwerpen, Brussel, Brugge of Oostende heeft. Bij limousine-huren.be bent u altijd aan het juiste adres voor het huren van de mooiste limousines tegen de scherpste prijs!

Neem een kijkje in ons wagenpark voor onze overige voertuigen!

Recensies

www.limousine-huren.be/11-persoons-limousine

Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.8/10 op basis van 613 stemmen.

Cathy &amp Eric:
Als prijs mochten we met een limousine naar Qdance. met
11 personen maakten we de reis van ons leven mee. Bedankt!

Martijn Engelsen:
Een reis in deze special was een beleving. Onze
kinderen hebben lachend en dansend in de limo gezeten.
Een onvergetelijke beleving!

Wilt u ook uw mening delen met ons. Laat ons uw mening weten door een berichtje te sturen en wij plaatsen uw beoordeling zo speodig mogelijk op de website.