Limo Namen, laat een onvergetelijke indruk achter bij uw vrienden!

Limo Namen heeft zich gespecialiseerd in de verhuur van een limousine in Namen voor een bruiloft, een ander bijzondere gelegenheid of voor zakelijk gebruik? limousine-huren.be verhuurt geweldige limo’s tegen een scherpe prijs. Met het grootste wagenpark van Europa huurt u bij ons altijd een wagen die past bij uw gelegenheid. De chauffeurs van limo Namen brengt u graag naar uw bestemming en verzorgen stijlvol vervoer in een luxe wagen. Leuk voor een dag met vrienden, familie of een kinderfeest!

Limo Namen, de champagne staat klaar!!

Heeft u binnenkort een kinderpartijtje te vieren en wilt u uw zoon of dochter eens echt verrassen? Laat hem of haar dan ophalen door een limo  van limo Namen en vervolgens ook alle vriendjes! De privé chauffeur brengt hen graag naar een leuke locatie of rijdt een bijzondere tour in de omgeving van Namen. Gaan de kinderen naar het zwembad, de bioscoop, een restaurant en dan weer naar huis? Of mogen ze een dagje naar Attractiepark Koningin Fabiola? Het vervoer laten verzorgen door een stijlvolle limousine is dan natuurlijk geweldig! Wat dacht u van een Pink limo voor uw dochter of een Hummer limousine voor uw zoon? Ze zullen het fantastisch vinden!

Limousine Namen, ook zakelijk inzetbaar

Verwacht u binnenkort zakelijk bezoek uit het buitenland? Ook dan is het een geweldig idee om een limousine te huren. Laat uw gast eens wat van ons land zien en laat hem of haar een tour maken langs de bekende toeristische trekpleisters in België. Namen zelf heeft natuurlijk ook veel bijzonders te bieden dat bezocht kan worden met een luxe limo van limo Namen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Parc Louise, het Kasteel en Fort van Dave, de Citadel van Namen of Samber. Een bezoek aan het Musée Félicien Rops, het Provincial des Arts Anciens of Groesbeeck de Croix is natuurlijk ook fantastisch om te zien voor buitenlands bezoek!

Verras iemand met een limousine in Namen!

Wilt u graag iemand verrassen met een leuke avond in een limousine? Namen is dan een geweldige plaats voor een mooie rondtocht, een bezoek aan het theater of een concert, of zelfs een tocht langs diverse bars. Laat uzelf en vervolgens uw vrienden of familie ophalen en geniet van een fantastische avond in een stijlvolle en luxe limo. Het zal een gedenkwaardige avond worden waar nog veel over nagepraat zal worden.

Limo huren Namen?

Wilt u een limo huren? Ga naar het offerteformulier en vul het aanvraagformulier van limo Namen in. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Neem ook eens een kijkje op onze website en ontdek wat wij u zoal kunnen bieden.

Ja, ik wil een limousine huren in Namen

Woont u niet in Namen maar wel in de omgeving? Geen probleem! U kunt ook een limousine huren in Profondeville, La Bruyère, Leuze, Femelmont, Ohey, Gesves, Assesse of Annevoie-Rouillon. Verder kunt u ook een limo huren in de rest van België en Nederland. Dus heeft u binnenkort een gala in Brasschaat, een bruiloft in Genk of een personeelsfeest in Lommel. Wij zorgen er graag voor dat u in stijl op uw bestemming aankomt!

Wilt u een limo huren? Limousine-huren.be is u graag van dienst, bij zijn actief binnen heel België. Lees hieronder meer over de mogelijkheden in de verschillende plaatsen:

Offerte aanvragen