U wilt een limousine huren in hartje Brussel voor een rondrit met je vrienden. Of een limo voor het ophalen van je vriendinnen, waarnaar je wordt afgezet bij een gezellig restaurantje waar je lekker kunt genieten van de culinaire gerechten. Of gewoon uzelf en uw vriend(in) trakteren op een leuke verassing. Dan is limousine Brussel Service de perfecte oplossing!!

Limousine Brussel voor diverse gelegenheden

Alles is mogelijk bij limousine-huren.be. U kunt bij ons exclusieve limousines huren voor een diversiteit aan doeleinden. De limousines die wij verhuren, zijn met de beste zorg uitgezocht om de consument de ultieme beleving te bezorgen. Voor elk budget is een limousine te huur. Deze exclusieve voertuigen zijn een lust voor het oog en hebben een verbazingwekkende uitstraling. De limousines die wij onder andere verhuren, zijn onderverdeeld in:

Limousine Brussel aanbod

Laatstgenoemde heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze voor 100% bestaat uit handenarbeid. Deze limousine is voor de fabricage naar de Verenigde Staten verscheept. Deze opdracht heeft tot een fantastisch product geresulteerd.  Deze limousine is gebouwd op het carosserie van een Chrysler 300C met een grott aantal originele Rolls Royce onderdelen. Het uiteindelijke product heeft geleid tot een uniek en exemplarisch model. Alles is aanwezig voor het perfecte vervoer op maat.

Het interieur van de diverse limousines van limousine-huren.be zijn zeer verschillend en over het algemeen (op een aantal limousines na) gelijk. Het interieur van de te huren limousine zien er ongeveer als volgt uit:

  • meerdere TFT monitorenhuren van de mooiste limo's
  • multicolor LED verlichting met fibreglass techniek
  • luxe champagnebar
  • moderne audio -en multimedia installatie
  • mogelijkheid tot Internet
  • sterrenhemel
  • and many more

Een beknopt overzicht van de mogelijkheden die de limousine te bieden heeft. Incombinatie met het exterieur zult u een limousine huren, welke afgestemd is op uw wensen en behoeften. De limousines die wij verhuren, zijn te huur in een aantal veelvoorkomende kleuren, zoals roze, wit en zwart.

Een limousine rit is niet zomaar vervoer van A naar B. Het is het huren van de ultieme beleving. U zal zich als een celebrity voelen en iedereen zal denken dat Brad Pitt of J-Lo in de limousine wordt vervoerd. Hoeveel personen passen er in een limo?

Limousine huren bij Limousine Brussel?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de prijs van een limousine. Dit hangt samen met een tal van factoren. Voor al uw vragen verwijzen wij u graag naar het contactformulier. U kunt ook een vrijblijvende offerte invullen. U ontvangt binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte van diverse limousine verhuur maatschappijen. De medewerkers van limousine Brussel Service staan u graag te woord via +31 13 507 7507!

een limousine hurenverhuur van de mooiste limousines

 
Recensies

www.limousine-huren.be/limousine-brussel/

Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 1152 stemmen.

Jos & Rogier:
Met vrienden op stap geweest, maar dan niet
op een gewone manier. Door een limousine opgehaald
bij ons stamcafe. Vanaf daar kon de kroegentocht
beginnen. Wat een memorabele avond en nacht!!

Kalverbedrijf Vermaesse:
Met ons biljartclubje zijn wij bij een wedstrijd
van Anderlecht geweest. In de VIP bar genieten en na afloop
in stijl naar huis gebracht, in een limo.