U wilt een limousine huren in hartje Brussel voor een rondrit met je vrienden. Of een limo voor het ophalen van je vriendinnen, waarnaar je wordt afgezet bij een gezellig restaurantje waar je lekker kunt genieten van de culinaire gerechten. Of gewoon uzelf en uw vriend(in) trakteren op een leuke verassing. Dan is limousine Brussel Service de perfecte oplossing!!

Limousine Brussel voor diverse gelegenheden

Alles is mogelijk bij limousine-huren.be. U kunt bij ons exclusieve limousines huren voor een diversiteit aan doeleinden. De limousines die wij verhuren, zijn met de beste zorg uitgezocht om de consument de ultieme beleving te bezorgen. Voor elk budget is een limousine te huur. Deze exclusieve voertuigen zijn een lust voor het oog en hebben een verbazingwekkende uitstraling. De limousines die wij onder andere verhuren, zijn onderverdeeld in:

Limousine Brussel aanbod

Laatst genoemde heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze voor 100% bestaat uit handenarbeid. Deze limousine is voor de fabricage naar de Verenigde Staten verscheept. Deze opdracht heeft tot een fantastisch product geresulteerd.  Deze limousine is gebouwd op het carosserie van een Chrysler 300C met een grott aantal originele Rolls Royce onderdelen. Het uiteindelijke product heeft geleid tot een uniek en exemplarisch model. Alles is aanwezig voor het perfecte vervoer op maat.

Interieur van onze limousines

Het interieur van de diverse limousines van limousine-huren.be zijn zeer verschillend en over het algemeen (op een aantal limousines na) gelijk. Het interieur van de te huren limousine zien er ongeveer als volgt uit:

  • meerdere TFT monitorenlimousine brussel huren
  • multicolor LED verlichting met fibreglass techniek
  • luxe champagnebar
  • moderne audio -en multimedia installatie
  • mogelijkheid tot Internet
  • sterrenhemel
  • and many more

Een beknopt overzicht van de mogelijkheden die de limousine te bieden heeft. In combinatie met het exterieur zult u een limousine huren, welke afgestemd is op uw wensen en behoeften. De limousines die wij verhuren, zijn te huur in een aantal veelvoorkomende kleuren, zoals roze, wit en zwart.

Een ultieme beleving!

Een limousine rit is niet zomaar vervoer van A naar B. Het is het huren van de ultieme beleving. U zal zich als een celebrity voelen en iedereen zal denken dat Brad Pitt of J-Lo in de limousine wordt vervoerd. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Eindeloze mogelijkheden bij Limousine Brussel

Om u echt een ervaring te kunnen bieden om nooit meer te vergeten heeft u bij limousine huren Brussel de keuze uit verschillende extra's. Wilt u bijvoorbeeld een hapje eten onderweg? Dan hebben wij verschillende cateringopties voor u! Van kleine snacks of borrelhapjes, tot complete maaltijden, bij limousine-huren.be is het allemaal mogelijk! Bekijk de diverse cateringmogelijkheden op onze cateringlijst. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat er er catering voor u klaar staat van het hoogste niveau! Naast de verschillende cateringmogelijkheden heeft u bijvoorbeeld ook nog de mogelijkheid om via ons bijvoorbeeld een hostess of artiest te boeken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Grote groep? Limousine Brussel!

Bent u met een grote groep? Ook dan heeft Limousine Brussel luxe vervoer op maat! Doordat wij een uitgebreid wagenpark hebben kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om meerdere limousines tegelijk bij ons te huren. Wanneer u hier voor kiest dient u uw groep echter wel op te splitsen en dat is natuurlijk niet altijd gewenst. Daarom hebben wij ook nog andere oplossingen voor grotere groepen. De meeste limousines die te huur zijn namelijk enkel geschikt voor groepen tot 8 personen. Maar als één van de weinige limousine verhuur maatschappijen hebben wij ook een 16 persoons hummer limousine beschikbaar! Is uw groep nog groter? Dan kunt u hier een grote limousine huren die geschikt is voor groepen tot 35 of 50 personen! Wij verhuren namelijk twee limobussen! Dit zijn unieke touringcars die voorzien zijn van de meest bijzondere eigenschappen!

Limousine huren bij Limousine Brussel?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de prijs van een limousine. Dit hangt samen met een tal van factoren. Voor al uw vragen verwijzen wij u graag naar het contactformulier. U kunt ook een vrijblijvende offerte invullen. U ontvangt binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte van diverse limousine verhuur maatschappijen. De medewerkers van limousine Brussel Service staan u graag te woord via +31 13 507 7507!

limousine huren brussel