Rouwbus

Bij een afscheid rijden familie en vrienden vaak afzonderlijk achter de rouwauto aan. Met onze rouwbus is het echter mogelijk om gezamelijk te rouwen en het verdriet te verwerken gedurende de rit richting de laatste rustplaats. Deze rouwbus beschikt over allerlei faciliteiten die bijdragen aan het rouwproces. Op deze manier kunt u op een bijzondere manier de laatste dienst bewijzen. 

Herinneringen ophalen in een rouwbus

De rouwbus beschikt over andere over een bijzondere opstelling van de stoelen. De stoelen staan namelijk opgesteld in een totale rondzit waardoor er een intieme sfeer gecreëerd kan worden tijdens de rit. Gezamelijk kunt u herinneringen ophalen. Om de herinneringen aan de overledene op te halen kunt u gebruik maken van de aanwezige multimedia. Zo kunt u bijvoorbeeld filmpjes of foto's delen op de LCD schermen, hiernaast kunt u de favoriete muziek van de overledene laten horen doormiddel van het professionele geluidssysteem.

De unieke eigenschappen van een rouwbus

De rouwbus die u kunt huren bij limousine-huren.be beschikt over bijzondere eigenschappen. Deze eigenschappen dragen bij aan een compleet en mooi afscheid. U zult tijdens de rit in de rouwbus van alle gemakken zijn voorzien. Op deze manier kunt u in alle rust afscheid nemen van de overledene. Een aantal van de belangrijkste kenmerken van de rouwbus zijn:

  • Nachtblauwe kleur
  • Comforatabele lederen stoelen in een totale rondzit
  • Verlichting die afstembaar is op de sfeer
  • Geblindeerde ramen
  • Meerdere LCD schermen
  • Profissionele geluidsinstallatie
  • Keukenhoek met koffieapparaat
  • Minimale bedrijfsreclame
  • Diverse cateringmogelijkheden

Rouwvervoer op maat

Zoekt u bijzonder vervoer om de laatste eer te bewijzen? Bij limousine-huren.be kunt u niet alleen deze bijzondere rouwbus huren, maar ook diverse andere voertuigen. Hierdoor is er altijd wel rouwvervoer bij ons beschikbaar wat aansluit op uw wensen.

Wij verhuren geen traditioneel rouwvervoer, maar wel diverse exclusieve voertuigen zoals limousines die ingezet kunnen worden als rouwvervoer. Doordat wij samenwerken met diverse verhuur maatschappijen kunt u hier kiezen uit diverse limousines en luxe voertuigen in diverse modellen en verschillende kleuren.

Ruim aanbod rouwvervoer:

Meestal wordt er bij rouwvervoer gedacht aan zwarte klassieke voertuigen, maar wij begrijpen dat dat niet past bij ieder afscheid. Om deze reden kunt u bij ons kiezen uit vele soorten en maten rouwvervoer. Onze rouwbus is nachtblauw van kleur, maar kan geheel naar wens bestickerd worden en daardoor ook veranderd worden in iedere denkbare kleur. Verder hebben wij verschillende limousines in verschillende kleuren. Naast de klassieke zwarte limousines hebben wij ook bijvoorbeeld witte of zelfs roze limousines die inzetbaar zijn als rouwvervoer. Hieronder vindt u ons uitgebreide aanbod rouwvervoer:

Rouwbus huren?

Wilt u op een bijzondere manier de laatste eer bewijzen aan een overledene en wilt u daarom een rouwbus huren of een van onze andere rouwauto's of volgwagens? Laat ons uw wensen weten en wij verzorgen zo snel mogelijk het rouwvervoer voor het afscheid. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen