Hummer limousine

Bent u bezig met het organiseren van bijvoorbeeld een bruiloft, vrijgezellenfeest of personeelsfeest en bent u daarvoor nog op zoek naar bijzonder vervoer? Dan is een Hummer limousine van limousine-huren.be misschien hét voertuig waarnaar u naar op zoek was. Wij hebben verschillende modellen en kleuren Hummer limousines voor u klaar staan. Deze voertuigen bieden diverse mogelijkheden voor diverse soorten gelegenheden. Lees hieronder verder om meer te weten te komen over de grenzeloze mogelijkheden van een hummer limousine huren bij ons bedrijf!

Een ultiem feest op wielen in een Hummer limousine!

Wanneer u kiest voor het huren van een Hummer limousine bent u verzekerd van een ultieme ervaring. Aan boord van onze Hummer limousines is alles aanwezig voor een bijzonder feest op wielen. Door het grote aanbod van multimedia en entertainment aan boord zult u samen met uw vrienden, familie of collega's een onvergetelijke rit maken. De mogelijkheden van een Hummer limousine zijn eindeloos. Aarzel dus niet en boek bij ons een Hummer limousine voor het feest wat u aan het organiseren bent. Wij doen er graag alles aan om jullie dag helemaal compleet te maken door feestvervoer van het hoogste niveau aan te bieden!

Hummer limousine verhuur en meer..

Wij staan graag voor u klaar voor het verzorgen van bijzonder vervoer op maat. Om deze reden hebben wij diverse unieke voertuigen toegevoegd aan ons wagenpark. Wanneer u op deze pagina bent beland heeft u waarschijnlijk interesse in het huren van een Hummer limousine, maar u kunt bij ons ook diverse andere speciale voertuigen huren. Naast Hummer limousines verhuren wij namelijk ook:

hummer limousineHummer limousine huren

Hummer limousine huren, de mogelijkheden:

Door de unieke eigenschappen van onze Hummer limousines zijn deze inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden. Een Hummer limousine wordt over het algemeen verhuurd voor feestelijke gelegenheden, maar ook voor bijvoorbeeld zakelijke gelegenheden zijn onze Hummer limousines inzetbaar. Hieronder vindt u een overzicht van gelegenheden en doeleinden waarvoor onze Hummer limousines regelmatig worden verhuurd:

 • Festivals
 • Personeelsfeesten
 • Bedrijfsuitjes
 • Bruiloften
 • Vrijgezellenfeesten
 • Promotietours
 • Product- of bedrijfspresentaties
 • Bedrijfsbezoeken
 • Kampioenschappen
 • Artiestenvervoer
 • En nog veel meer..

Rouw Hummer limousine, voor een bijzonder afscheid

Wij staan niet alleen voor u klaar bij vrolijke gelegenheden. Ook bij verdrietige gebeurtenissen, zoals een uitvaart, zijn wij u graag van dienst. Diverse voertuigen binnen ons wagenpark zijn geschikt als volgwagen tijdens een uitvaart. Hiernaast hebben wij ook een Hummer limousine voor u klaarstaan welke omgebouwd kan worden tot rouwlimousine. In deze rouwhummer is plaats voor de kist en acht nabestaanden. Op deze manier kunt u in besloten kring de overledene op bijzondere wijze met een Hummer limousine naar zijn of haar laatste rustplaats brengen. 

Hummer limousine, beschikbaar in het hele land!

Wilt u een Hummer limousine huren voor een speciale gelegenheid? Wij werken samen met diverse limousine verhuur maatschappijen binnen het gehele land. Doordat de Hummer limo's op deze manier verspreid gestald staan over het gehele land kunnen wij de ritten zodanig plannen dat er maar weinig lege kilometers met de Hummer limousines gereden zullen worden. Hierdoor kunnen wij onze voertuigen tegen de scherpste prijzen verhuren. Het maakt dus niet uit of u in stijl opgehaald wilt worden Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge of Leuven. Limousine-huren.be staat graag voor u klaar!

Hummer limousine huren?

Heeft u interesse gekregen in het huren van een Hummer limousine? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste het offerte formulier op onze website invullen. Op deze manier ontvangen onze medewerkers alle gegevens die zij nodig hebben om een offerte op maat te maken. Voor overige vragen kunt u ook contact met ons opnemen, dit kan middels het contactformulier of via de telefoon.

Offerte aanvragen