Limousine huren Vlaanderen

Wilt u een limousine huren in Vlaanderen voor een bijzondere gelegenheid? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres! Limousine huren Vlaanderen heeft het grootste aanbod limousines van de Benelux. Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid staat er bij ons een geschikte limousine klaar. Bent u benieuwd naar het uitgebreide wagenpark van de Limousine huren Vlaanderen? Lees dan snel verder!

Limousine huren Vlaanderen, het grootste aanbod van België!

Bij Limousine huren Vlaanderen heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod. Dit ruime aanbod hebben wij kunnen realiseren door de samenwerking met diverse limousine verhuur maatschappijen. Doordat wij samenwerken met bedrijven uit het hele land kunt u bij ons een limo huren tegen de scherpste prijs. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de verschillende modellen limousines die u bij limousine huren vlaanderen kunt huren.

Limousine huren Vlaanderen, voor ieder budget..

Door ons grote aanbod en door de samenwerking met meerdere limousine verhuur maatschappijen hebben wij limousines te huur voor ieder budget. Doordat onze limousines maar weinig lege kilometers hoeven te rijden doordat deze gestald staan door het hele land kunnen wij onze limousines verhuren tegen de scherpste prijs. Wilt u een limousine huren bij limousine huren Vlaanderen en bent u benieuwd naar de tarieven voor uw reis? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Op deze manier kunnen onze medewerkers binnen enkele werkdagen voor u een offerte op maat maken.

Te huur voor diverse gelegenheden!

Bij limousine huren Vlaanderen kunt u terecht voor het huren van een limousine voor diverse soorten gelegenheden. Onze limousines worden onder andere regelmatig verhuurd voor de volgende evenementen:

Eindeloze mogelijkheden bij limousine huren Vlaanderen!

Niets is onmogelijk bij limousine huren Vlaanderen. Laat ons weten wat uw wensen en behoeften zijn en wij zorgen er voor dat er compleet vipvervoer voor komt rijden in de vorm van een limousine of luxe personenbus. Wij bieden u graag een ervaring om nooit meer te vergeten en daarom is bij ons ook heel veel mogelijk! Aarzel niet en neem contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden van Limousine huren Vlaanderen te bespreken.

Limousine huren Vlaanderen, de extra's..

Wanneer u kiest voor het huren van een limousine bij limousine-huren.be zullen wij zorgen voor een complete ervaring. Om deze reden kunt u bij ons kiezen uit verschillende extra's. Wilt u bijvoorbeeld graag een hapje eten onderweg? Dan hebben wij een uitmuntende cateringservice voor u beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende ontbijt- lunch- of maaltijdpakketten. Maar ook voor de kleinere trek hebben wij verschillende soorten snacks of borrelhapjes. Neem een kijkje op onze cateringlijst, hier vindt u ook nog onze prijslijst voor dranken die u bij ons kunt bestellen.

Naast de mogelijkheid om gebruik te maken van onze luxe cateringservice kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor de inzet van een hostess. Onze hostess zal er voor zorgen dat u compleet in de watten wordt gelegd tijdens de rit. zij verzorgd de hapjes en drankjes en helpt u eventueel met uw bagage. Verder is het ook mogelijk om onze voertuigen te laten bestickeren, u kunt de limousine volledig personaliseren. Dit is bijvoorbeeld leuk om de vrijgezel tijdens een vrijgezellenfeest te verrassen, maar het is ook een leuke en bijzondere manier om bijvoorbeeld uw bedrijf te promoten.

Heeft u nog andere speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op en wij bekijken graag samen met u wat er mogelijk is! Aarzel niet, want bij limousine huren Vlaanderen is er niets te gek. 

Limousine huren voor grote groepen?

Zoekt u bijzonder vervoer voor een grote groep? Natuurlijk is het mogelijk om meerder limousines tegelijkertijd te huren bij Limousine huren Vlaanderen, maar daarnaast hebben wij ook verschillende andere oplossingen voor grotere groepen! De meeste limousines die in Vlaanderen te huur zijn zijn geschikt voor groepen tot 8 personen, maar bij ons kunt u ook een limousine huren voor 16 personen! Onze 16 persoons limousine is een hummer limousine met een zeer bijzondere uitstraling.

Limobus huren

Is uw groep nog groter dan 16 personen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een limobus. Wij hebben twee verschillende modellen voor u klaar staan, namelijk The Reference VIP lounge & The Experience VIP lounge. Deze limousinebussen zijn geschikt voor groepen tot 35 of zelfs 50 personen! Een limobus is een luxe touringcar met unieke eigenschappen, waaronder een totale rondzit en uitgebreide entertainment en multimedia. Hierdoor is een limobus inzetbaar als viplounge, vipbus, partybus of zelfs karaoke bus. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een limousinebus van limousine huren Vlaanderen!

Bijzonder rouwvervoer huren?

Wij staan niet alleen voor u klaar tijdens vrolijke gelegenheden, ook in moeilijke tijden staan wij graag voor u klaar. Om deze reden hebben wij ook bijzonder rouwvervoer te huur. Onze limousines zijn bijvoorbeeld inzetbaar als volgwagen tijdens een uitvaart. Verder kunt u bij ons een unieke uitvaart hummer limousine huren. Deze rouwhummer biedt plaats aan 8 personen en de kist. Op deze manier kunt u met een intiem gezelschap op een bijzondere wijze de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats brengen.

Limousine huren in Vlaanderen?

Heeft u interesse in het huren van een van de bijzondere voertuigen van limousine huren Vlaanderen? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen op de website. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen onze medewerkers binnen enkele werkdagen een offerte voor u op maat maken. Voor vragen die geen betrekking hebben op de tarieven en beschikbaarheid kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of door het offerte formulier in te vullen op de website. De medewerkers van limousine huren Vlaanderen staan graag voor u klaar!

 

Offerte aanvragen