vervoer bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u nog bijzonder vervoer voor uw bruiloft? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres! Hier heeft u namelijk de keuze uit diverse soorten en maten trouwvervoer. Dus zoekt u vervoer voor uw bruiloft? Lees dan hieronder verder over vervoer bruiloft. Wij maken de mooitste dag van uw leven graag nog mooier!

Vervoer bruiloft in diverse soorten en maten

Bij limousine-huren.be kunt u diverse soorten limousines huren voor uw bruiloft. Doordat wij samenwerken met meerdere limousine verhuur maatschappijen binnen België en Nederland hebben wij namelijk het grootste aanbod limousines van de Benelux! Zo hebben wij verschillende modellen 8 persoons limousines te huur die perfect inzetbaar zijn bij een bruiloft. Wilt u graag met meerdere gasten een rit maken in een limousine? Dan kunt u bij ons een 16 persoons limo huren voor uw bruiloft. We hebben diverse opties voor vervoer bruiloft. Hieronder vindt u een overzicht van het meest verhuurde vervoer bruiloft van limousine-huren.be:

Zoals u ziet hebben wij een ruim aanbod aan vervoer bruiloft. Bent u op zoek naar trouwvervoer maar weet u niet welk voertuig het beste bij uw bruiloft past? Laat ons uw wensen en behoeften weten en wij bekijken graag samen met u welk vervoer bruiloft het beste bij de gelegenheid past! Voor vervoer bruiloft bent u hier zeker aan het juiste adres!

Weddingbus als bruiloft vervoer!

U kunt hier niet alleen een trouwauto huren voor u en uw aanstaande. Wij kunnen ook het vervoer bruiloft regelen voor uw gasten. Wij hebben diverse voertuigen voor u klaar staan die tijdens uw bruiloft kunnen dienen als volgwagen. Maar wat dacht u bijvoorbeeld van onze bijzonder luxe weddingbus? De weddingbus van limousine-huren.be beschikt over alle eigenschappen om u en uw gasten een rit te bezorgen om nooit meer te vergeten. Hiernaast zal de weddingbus zorgen voor een entrance om nooit meer te vergeten! De weddingbus arriveert met muziek uit de professionele boxen aan de buitenzijde en vlammenwerpers op het dak! Een ervaring om nooit meer te vegeten! Verder beschikt de weddingbus over de volgende bijzondere eigenschappen:

  • Vlammenwerpers op het dak
  • CO2 jets
  • Rookmachines
  • Professionele geluidsinstallatie zowel binnen als buiten
  • Lasershow
  • Multicolour LED verlichting
  • Totale rondzit
  • Lichtunnel
  • En nog veel meer...

Limousine huren voor uw bruiloft?

Dus wilde u een grote limousine huren om uw gasten in te vervoer tijdens uw bruiloft? Dan is onze weddingbus dé oplossing! Wij hebben twee bijzondere trouwbussen voor u klaar staan voor groepen tot 35 personen of tot 50 personen. Wilt u minder gasten vervoer of zoekt u alleen trouwvervoer voor u en uw aanstaande? Dan kunt u natuurlijk een normale limousine huren of een 16 persoons limo huren! Is een limousine toch niet helemaal wat u zoekt? Dan kunt u gaan voor één van onze bijzondere trouwauto's. Voor vervoer bruiloft bent u hier zeker aan het juiste adres!

Bruiloft vervoer met cateringservice

Wilt u (samen met uw gasten) tijdens de rit in één van onze exclusieve voertuigen kunnen genieten van een lekker hapje en drankje? Neem dan een kijkje op onze cateringlijst voor de diverse mogelijkheden van onze luxe cateringservice. Wij verzorgen bijvoorbeeld graag uw ontbijt, lunch of diner. Maar ook voor de kleine trek hebben wij diverse cateringmogelijkheden. Geef vooraf uw wensen aan en wij zorgen dat u niets te kort komt! Onze medewerkers leggen u graag volledig in de watten. Het vervoer tijdens uw bruiloft zal een beleving zijn om nooit meer te vergeten!

Limousine huren als bruiloft vervoer?

Bent u overtuigd en wilt u vervoer voor uw bruiloft huren bij limousine-huren.be? Dan kunt u het beste het online offerte formulier invullen. Wij controleren vervolgens binnen enkele werkdagen of het door uw gewenste voertuig nog beschikbaar is voor uw bruiloft en maken binnen enkele werkdagen een offerte voor u op maat. Voor vragen of advies voor uw vervoer bruiloft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, dit kan telefonisch of door het contactformulier in te vullen op de website. 

 

Mede dankzij onze bijzondere voertuigen hebben wij het vervoer mogen verzorgen bij bruiloften in heel België. Limousine-huren.be heeft bijvoorbeeld het vervoer mogen verzorgen in:

Offerte aanvragen