“De ultieme beleving in hartje Antwerpen!”  

limousine antwerpen

Limousine huren Antwerpen

Antwerpen is de stad bij uitstek om een limousine te huren. In Antwerpen zijn mooie locaties welke je middels een rondrit allemaal kan bezoeken. Of ben je naar een speciale locatie op zoek waar je een huwelijksaanzoek kan doen? Misschien is het huren van een limousine een goed idee. limousine-huren.be is een collectief van meerdere limousine bedrijven die hun limousines verhuren aan diverse consumenten. Ook zijn onze diensten in te zetten in geheel België, zoals in Brussel. De Economische hoofdstad van Europa.

Grootste aanbod limousines in Antwerpen!

De ritten die wij verzorgen, verrijden we in de meest exclusieve limousines van Europa. Doordat vele vervoerders hun voertuigen ondergebracht hebben in ons wagenpark kunnen wij geheel de Benelux van een geschikte limousine voorzien. Om u een beeld te geven van de limousines die wij verhuren, vindt u hieronder een beknopt overzicht van de limousines die wij zoal verhuren:

Limousine huren Antwerpen

Als u ons toelaat, willen we graag meer vertellen over het verhuren van de meest exclusieve limousine van Europa, The Special Design Limousine – Limited Edition. Deze limo is voor de vervaardiging verscheept naar de Verenigde Staten en in Nederland is ook het een ander verbouwd aan deze limousine. Deze te huren limousine is gebouwd op het chassis van een Chrysler 300C in combinatie met een groot aantal originele Rolls Royce onderdelen. Deze limousine is afgewerkt met een special custom lak met diverse kameleon effecten. In totaliteit maakt dit de meest unieke limousine van Europa!

Grote limousine huren Antwerpen

De verhuur maatschappij die over deze limousine beschikt, is ABC Specials (=beheerder website). Naast exclusieve limousines kunt u hier ook terecht voor de meest luxe limobussen ter wereld. Als u op de volgende links klikt, komt u uit bij deze exclusieve voertuigen:

Deze limobussen staan garant voor de ultieme beleving in een limobus. Dit is echt de moeite waard om een keer van dichtbij mee te maken. Neem vrijblijvend een kijkje voor de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Hoeveel personen passen er in een limo?

Limousine huren Anwerpen?

Wilt u meer informatie over de diverse exclusieve limousines van limousine Antwerpen die wij verhuren, omdat u bijvoorbeeld onze grote limousine wilt huren? Aarzel dan niet en neem contact op met de administratie via 0031 13 507 7507 of via het informatieformulier. Bent u er al uit? Vul dan een vrijblijvende offerte in via het offerteformulier. Binnen 1 werkdag zal een van onze medewerkers u een op maat gemaakte offerte toesturen.

Grote limousine huren Antwerpen

Limousine huren Antwerpen, voor iedere gelegenheid!

Door het ruime aanbod van Limousine huren Antwerpen is er altijd een limousine beschikbaar die aansluit op uw gelegenheid. Wilt u een bijzonder huwelijksaanzoek doen, Heeft u een gala waar u in stijl wilt aankomen, zoekt u bijzonder vervoer voor een vrijgezellenfeest of gaat u trouwen en zoekt u nog gepast trouwvervoer? Voor al deze bijzondere gelegenheden kunt u bij ons een limo huren die aansluit op uw wensen. Laat ons uw wensen weten en wij gaan samen met u op zoek naar het de limousine die het beste past bij de gelegenheid! Heeft u speciale wensen? Aarzel niet en laat het ons weten, bij ons is niets te gek!

Een complete ervaring met Limousine huren Antwerpen!

Wij bieden onze klanten graag een complete ervaring. Om deze reden is het mogelijk om bij ons een limo te huren in Antwerpen in combinatie met diverse extra's. Dus wilt u een limo huren in Antwerpen en een complete ervaring ontvangen? Dan bent bij Limousine Antwerpen aan het juiste adres. Bij limousine Antwerpen heeft u bijvoorbeeld de keuze uit diverse cateringopties. Omdat wij onze klanten een echte VIP ervaring willen bieden is onze catering van het hoogste niveau. Hiernaast kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om via ons een hostess te boeken die tijdens de rit de hapjes en drankjes verzorgd. Dus wilt u een limo huren en een complete ervaring ontvangen? Dan bent u bij Limousine huren Antwerpen aan het juiste adres!

Limo huren binnen Benelux?

U kunt niet alleen bij ons terrecht voor het huren van een limousine in Antwerpen, wij zijn namelijk actief door heel Nederland en België! Dus wilt u een limo huren in bijvoorbeeld Luik, Turnhout, Brugge, Beringen of Bilzen? Ook dan bent bij bij limousine-huren.be aan het juiste adres!