Limousine Antwerpen

“De ultieme beleving in hartje Antwerpen!”  

limousine antwerpen

speciale limousine huren amsterdam

Antwerpen is de stad bij uitstek om een limousine te huren. In Antwerpen zijn mooie locaties welke je middels een rondrit allemaal kan bezoeken. Of ben je naar een speciale locatie op zoek waar je een huwelijksaanzoek kan doen? Misschien is het huren van een limousine een goed idee. limousine-huren.be is een collectief van meerdere limousine bedrijven die hun limousines verhuren aan diverse consumenten. Ook zijn onze diensten in te zetten in geheel België, zoals in Brussel. De Economische hoofdstad van Europa.

De ritten die wij verzorgen, verrijden we in de meest exclusieve limousines van Europa. Doordat vele vervoerders hun voertuigen ondergebracht hebben in ons wagenpark kunnen wij geheel de Benelux van een geschikte limousine voorzien. Om u een beeld te geven van de limousines die wij verhuren, vindt u hieronder een beknopt overzicht van de limousines die wij zoal verhuren:

Limousine Antwerpen

Als u ons toelaat, willen we graag meer vertellen over het verhuren van de meest exclusieve limousine van Europa, The Special Design Limousine – Limited Edition. Deze limo is voor de vervaardiging verscheept naar de Verenigde Staten en in Nederland is ook het een ander verbouwd aan deze limousine. Deze te huren limousine is gebouwd op het chassis van een Chrysler 300C in combinatie met een groot aantal originele Rolls Royce onderdelen. Deze limousine is afgewerkt met een special custom lak met diverse kameleon effecten. In totaliteit maakt dit de meest unieke limousine van Europa!

hummer-limousine-antwerpen

hummer-limo-antwerpen

hummer-limousine-huren-antwerpen

roze-hummer-limousine-huren-antwerpen

De verhuur maatschappij die over deze limousine beschikt, is ABC Specials (=beheerder website). Naast exclusieve limousines kunt u hier ook terecht voor de meest luxe limobussen ter wereld. Als u op de volgende links klikt, komt u uit bij deze exclusieve voertuigen:

Deze limobussen staan garant voor de ultieme beleving in een limobus. Dit is echt de moeite waard om een keer van dichtbij mee te maken. Neem vrijblijvend een kijkje voor de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Hoeveel personen passen er in een limo?

Wilt u meer informatie over de diverse exclusieve limousines van limousine Antwerpen die wij verhuren? Aarzel dan niet en neem contact op met de administratie via 0031 13 507 7507 of via het informatieformulier. Bent u er al uit? Vul dan een vrijblijvende offerte in via het offerteformulier. Binnen 1 werkdag zal een van onze medewerkers u een op maat gemaakte offerte toesturen.

The Reference VIP Lounge

 

Recensies

www.limousine-huren.be/limousine-huren-antwerpen/

Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.7/10 op basis van 517 stemmen.

Marie & Roger:
Voor het gala van onze dochter hadden we een roze
Hummer gehuurd. Wat een imposante wagen. Samen met 8
vriendinnen werden ze bij Vilvoorder College afgezet
aan de rode loper. Wat een mooie foto’s zijn het geworden.

Dione van Brusselaere:
Wat een service, wat een chauffeur en wat een
wagen. De perfecte limousines voor ons bedrijfsfeest.
Het was onvergetelijk en de perfecte reis.

Wilt u ook uw mening delen met ons. Mail ons dan op info@limousine-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.